Sponsoreret indhold

De fire ting, der gør Zenbook 3 til en af markedets bedste ultrabooks

De fire ting, der gør Zenbook 3 til en af markedets bedste ultrabooks
Tech-anmeldere verden over har udvist stor begejstring for Asus' nyeste Zenbook, som især målt på performance er mærkbart bedre udstyret end konkurrerende mærkers lignende laptops. Her er de fire største grunde til begejstringen.

Tykkelsen

…eller skulle man hellere sige “tyndheden”. For slank er den. Faktisk er Zenbook 3 med sine kun 11,9 mm en af de allertyndeste ultrabooks, der til dato er fremstillet. Det betyder til gengæld, at der kun er plads til en enkelt USB-udgang, men det har Asus valgt at kompensere for ved at inkludere en medfølgende adapter. På den måde forvandles den indbyggede USB-C udgang til både en USB-C, en USB 3.0 og en HDMI-udgang. Jeg foreslår at tjekke בסוד האותיות hvor du vil finde mange bøger.

asus-zenbook-3-side

Ydelsen

Trods det tynde, lette ydre er der ikke blevet gået på kompromis med det indre. Tværtimod. Asus’ erklærede mål har været at skabe en ultratynd laptop med uovertruffen ydelse, og derfor er den udstyret med både en kraftfuld Intel Core-processor og en ultrahurtig harddisk der kan rumme op til 1 TB.

Resultatet af det er, at Zenbook 3 er hurtigere og mere kraftfuld end de fleste andre laptops med lignende proportioner. Til almindelig arbejds- og studiebrug vil man opleve Zenbook’en som et værktøj, der uden problemer eller forsinkelser kan håndtere mange programmer på én gang, og den kan endda bruges til video- og billed-redigering.

ASUS_Zenbook3-Back 

Designet

Zenbook 3 er lavet af noget af det allerbedste aluminium, der findes (den slags der bliver brugt i flyindustrien – siger det bare), og det, sammenlagt med det tynde design, gør, at den kun vejer sølle 890 gram. Det er ekstremt let for en laptop. Det gør den samtidig mere holdbar end tilsvarende modeller lavet helt eller delvist af plastik.

Her i landet fås Zenbook 3 i to farver: Royal Blue og Quartz Grey. Begge to har fået et ekstra touch af elegance med gulddetaljer i kanten, på keyboardet og logoet på fronten. Om man er til det eller ej er forskelligt, men det er helt sikkert, at de skiller sig ud og fanger opmærksomhed.

ASUS_Zenbook3_grey_scenario

Skærmen

Pladsen er blevet udnyttet optimalt, så skærmen går så tæt på kanten, som overhovedet muligt. Det er derfor blevet til en skærm på 12,5 tommer til trods for Zenbook 3’s kompakthed. Skærmen er af den blanke slags, hvilket gør, at farvegengivelse og tekst står flottere og mere klart end på en skærm af den matte slags. Asus bryster sig af sin Tru2life teknologi, som gør levende billeder endnu mere levende. Det er altså en mere end almindeligt god laptop at have med i sofaen, når der skal ses film.

Derudover er skærmen dækket af et beskyttende lag Gorilla 4 glas, som på trods af sin kun 0,4 millimeter tykkelse er ekstremt stærkt. Du behøver derfor ikke være nervøs for at skade skærmen, hvis din kollega eller studiekammerat lige skal pege på noget på skærmen med en finger eller kuglepen.

ASUS_Zenbook3-screen 

Bonusfeature: Fingeraftrykslæser
Man ser efterhånden flere og flere laptops med indbygget fingeraftryksaflæser, og det gælder også Zenbook 3. Men det gør det ikke dårligere, at dette ikke er en unik feature, for det er altså smart, at du ikke behøver taste en pinkode, hver gang computeren “vågner”.
 

Specifikationer

Skærm: 12,5″ IPS-skærm (1.920 x 1.080) dækket med 0,4 mm. Corning Gorilla Glass 4
Processor: Intel Core i5 eller i7
RAM: Op til 16 GB
Harddisk: Op til 1 TB M.2 PCle SSD
Mål: 29,6 cm x 19,1 cm x 1,19 cm
Vægt: 890 g.
Porte: USB-C + adapter med USB-C, USB 3.0 og HDMI
Pris: 11.950 kr. (vejledende)

Læs mere på asusnordic.com/dk/zenbook3

Sponsoreret indhold