Sponsoreret indhold

Kat Von D har skabt en markant makeup-linje med farver, der sparker fra sig

Kat Von D har skabt en markant makeup-linje med farver, der sparker fra sig
Den 35-årige amerikanske tatovør-gone-entreprenør Kat Von D står bag en gennemført, høj-pigmenteret makeup-linje, der rummer alt fra foundation til farvet øjenskygge. Den spiller godt op mod forårets makeuptendenser, der bærer præg af flydende læbestifter og masser af farver.

Du husker sikkert bedst Kat Von D fra ‘L.A. Ink’ og de andre tv-serier om livet i de tattoo shops, hun har arbejdet i, men det er længe siden, at tatovering var det eneste, hun beskæftigede sig med. Hun har også udgivet bøger, startet en festival for musik, tatovering og kunst kaldet Musink, og så har hun skabt en makeup-linje i eget navn i samarbejde med den franske skønhedsprodukt- og makeup-kæde Sephora.

”Jeg er ofte blevet spurgt om, hvad jeg ville lave, hvis jeg ikke var tatovør, og det eneste, jeg kunne forstille mig, der ville være lige så tilfredsstillende som at tatovere, var at arbejde med makeup” – Kat Von D

 

Makeup-produkterne er skabt med afsæt i Kat Von D’s erfaringer som tatovør, og de har derfor et meget højt indhold af pigment, hvilket vil sige, at de er meget farvemættede og derfor meget dækkende. Det gælder også primer-produkter som foundation, concealer og pudder, der findes i Lock It-serien. De er lavet sådan, at man selv kan bygge intensiteten op, så hvis man ønsker en let dækkende effekt kan man lægge et tyndt lag, og hvis man har brug for at dække urenheder og mørke rander under øjnene, kan man lægge mere på uden at makeuppen klumper eller krakelerer.

Se Lock It-produkterne demonstreret på Kat Von D selv, og få tricks til, hvordan de bedst påføres i videoen her:

Kats artistiske side skinner igennem, ved at makeupserien også rummer en lang række farverige produkter: fra hendes Shade + Light Eye Contour Pallette, der former og giver karakter til øjnene, til serien af 30 forskellige læbestifter, der i den grad tiltrækker sig opmærksomhed.

Kat Von D er gennemført dyreelsker og har altid været meget åben omkring sine holdninger til dyrevelfærd. Derfor er hendes makeuplinje også skabt uden at være testet på dyr, og flere af produkterne er 100 % veganske, hvilket betyder, at de heller ikke indeholder animalske ingredienser. Kat er i det hele taget meget aktivt involveret i alle aspekter af produktudviklingen fra idéudvikling til at teste produkterne selv, og på samme måde tager hun personligt del i navngivningen, layoutet og indpakningen af hvert enkelt produkt.

KatVonD_face-kopi

I Danmark forhandles Kat Von D’s makeup kun hos Sephora, men det er ikke som sådan en begrænsning, da Sephora har butikker i København (Magasin + Frederiksberg Centret), Odense (Magasin) og Aarhus (Magasin) – og til sommer kan resten af landet handle produkter via sephora.dk, når den danske Sephora-webshop lanceres. Cirka samtidig åbner Sephora desuden deres første danske ‘flagship store’ i den smukke, gamle postgård midt på Købmagergade i København.

Kat’s dedikation og mål om at skabe en virkelig god makeupserie har resulteret i nogle produkter, der er meget anerkendte, og som har modtaget flere skønhedspriser i kategorierne ”farve” og ”complexion”. Hun har også en ret dedikeret fanskare af makeup-artister og -entusiaster og bruger deres input, når hun udvikler nye produkter.

Følg Sephora: