Sponsoreret indhold

Ugens kulturguide: Bingo på Papirøen, disko i den gamle kirke og antikvariske loppefund

Ugens kulturguide: Bingo på Papirøen, disko i den gamle kirke og antikvariske loppefund
Din guide til kultur-ugen i København. Denne uge med blandt andet bingobanko, loppemarked og enten en meget dyster eller en meget munter fredag aften – afhængig af, hvad du er i humør til.
15205162-bingo

Streetfood og bingospil
Det er med at holde tungen lige i munden, når ‘Gamle Ole’, ‘To tykke damer’, ‘Svanerne’ og alle de andre bingo-udtryk skråles ud over Papirøen. Det sker, når Københavns hyggeligste bingoaften igen overtager Copenhagen Street Food-hallen. Man kan som altid forsyne sig med alt fra confit de canard til hotdogs i madboderne, og det anbefales at komme tidligt, hvis man vil have plads ved banko-bordene. Det er desuden gratis at deltage, og ja, der er præmier på højkant.

Big Tasty Bingo
Onsdag d. 12. april
Copenhagen Street Food – Papirøen
Læs mere om arrangementet på Facebook

Tag bus, tog eller metro til arrangementet – find den direkte forbindelse HER.

 

16687656-ew

Udflugt i det underjordiske
Cisternene er åbnet med en ny udstilling, der er skabt af den japanske arkitekt Hiroshi Sambuichi, som under overskriften “The Water” har omdannet de smukke rum til et underjordisk hav af mørke og lys. Kombiner en gåtur i Søndermarken med et besøg ned i dybet, og oplev selv, hvad dét betyder. Udstillingen er åben alle dage (undtagen mandag) i tidsrummet 11-18.

Cisternerne X Sambuichi: The Water
Tirsdag-søndag kl. 11-18
Søndermarken
Læs mere om udstillingen på Cisternerne.dk

Tag bus, tog eller metro til arrangementet – find den direkte forbindelse HER.

 

getimage

Forårsfund i Forum
Der er genbrugsguld galore i Forum, når der Skærtorsdag og Langfredag er loppemarked med antikviteter og retrovarer af alle slags. Der vil være alt fra møbler og belysning til glas, porcelæn og billedkunst, så måske kan du finde lige dét, du mangler, for at give boligen et friskt pust. Der er også tøj til salg – det finder du oppe på balkonen.

Loppemarked i Forum
Torsdag d. 13. og fredag d. 14. april
Forum
Læs mere om markedet på Forumcopenhagen.dk

Tag bus, tog eller metro til arrangementet – find den direkte forbindelse HER.

 

Screen Shot 2017-01-17 at 15.33.18_0

Dystert dragende blues på Bremen
Mørket falder på i mere end én forstand, når Timber Timbre gå på scenen i Bremen og serverer deres sjælfulde og melankolske sange for publikum. Det bliver blandt andet med numre fra deres seneste album ‘Sincerely, Future Pollution’ på setlisten, som bærer præg af et dystopisk og komplekst syn på verdens tilstand. Så tag følelserne uden på tøjet og hent en øl i baren, for fredag skal der altså føles noget.

Timber Timbre
Fredag d. 14. april
Bremen Teatret
Læs mere om koncerten på Facebook

Tag bus, tog eller metro til arrangementet – find den direkte forbindelse HER.
 

17362838_1261882077237450_6328379214394162451_n

Diskofest på Vesterbro
Fredag aften omdannes Absalon til 80’ernes Miami, når der inviteres indenfor til et discofyldt univers af palmer, spejlkugler og hawaii-skjorter. I dagens anledning holder de åbent til kl. 2, så man kan nå at danse benene trætte. Inden festen er der fællesmiddag for en hundredelas, og efter maden er entréen fri.

Friday Night Delight special: Italo Disco Edition
Fredag d. 14. april
Absalon Folkehus
Læs mere om festen på Facebook

Tag bus, tog eller metro til arrangementet – find den direkte forbindelse HER.