Sponsoreret indhold

Ugens kulturguide: Loppefund og kunst i alle afskygninger

Ugens kulturguide: Loppefund og kunst i alle afskygninger
Din guide til kultur-ugen i København. Denne uge med blandt andet Vera's loppemarked og levende, interaktiv kunst, som trækker publikum med ind på scenen.
veras

Genbrugsguld under Bispeengsbuen
Søndage bliver bedre med en kop kaffe og en gåtur i roligt tempo og hvis det kan kombineres med en ny, brugt jakke, så er weekenden sluttet med manér. Det er der rig mulighed for at gøre, når Veras Market holder loppemarked på pladsen under Bispeengbuen. Der er tøj i alle prisklasser til kvinder, mænd, børn og alle andre i spændet mellem de tre kategorier.

Veras Market
Søndag d. 23. april
Bispeengbuen
Læs mere om arrangementet på Facebook

Tag bus, tog eller metro til arrangementet – find den direkte forbindelse HER.
 

nabo

Kom din nabo nærmere gennem dans
Dansehallerne har ladet sig inspirere af Antikkens teater, som fungerede som mødested for mennesker. De inviterer derfor til ‘Dans din nabo’, hvor publikum ved hjælp af et sæt udleverede høretelefoner og en instruktionsbog bringer københavnerne nærmere hinanden gennem dans. Værket bliver til gennem en række workshops henover tre dage i Dansehallerne i Carlsberg Byen.

‘Dans din nabo’
Torsdag d. 20.- lørdag d. 22. april
Dansehallerne
Læs mere om arrangementet på dansehallerne.dk

Tag bus, tog eller metro til arrangementet – find den direkte forbindelse HER.

 

9x9x9-kulturformidleren-Ellen-Hillingsø-

Blandede kunstarter i harmoni
Litteratur, billedkunst og teater kombineres og inddrager hele SMK og dets publikum i én levende multiforestilling. Ni skuespillere fra Det Kongelige Teater indtager hvert deres rum på museet og opfører ni små forestillinger lige foran kunstværkerne. Det lyder måske spacy, men hvis man tør, er der en fed oplevelse i vente denne søndag.

9x9x9
Søndag d. 23. april
Statens Museum for Kunst
Læs mere om arrangementet på smk.dk

Tag bus, tog eller metro til arrangementet – find den direkte forbindelse HER.
 

timekeepersmall

Inddragende installationskunst
Oplev den amerikanske kunstner Sarah Szes installation ‘Timekeeper’, som er et flimrende og klikkende univers sammensat af spejle, projektorer, møbler og et væld af andre materialer. Tilsammen afspejler skulpturen de uendelige informationsstrømme, det moderne liv består af. Værket udstilles på Copenhagen Contemporary på Papirøen – så man kan jo passende snuppe sig en bid streetfood før eller efter.

Timekeeper
10. marts til 3. september
Copenhagen Contemporary
Læs mere om arrangementet på cphco.org

Tag bus, tog eller metro til arrangementet – find den direkte forbindelse HER.