Sponsoreret indhold

Dyp digitale Oreos og vind et meet’n’greet med med Neymar Jr. – eller en Oreo-cookie jar, hvis det er mere din stil

Dyp digitale Oreos og vind et meet’n’greet med med Neymar Jr. – eller en Oreo-cookie jar, hvis det er mere din stil
Bjarke Hellden demonstrerer sine parkour skills.
Foto: Esben Zøllner Olesen
For tiden er indpakningen næsten ligeså vigtig som indholdet i en Oreo-pakke - den kan nemlig være præmier værd. Så hvis du alligevel sidder og dypper en rigtig Oreo, kan du da ligeså godt gøre det samme med en digital én af slagsen.

Det er en kendt sag, at den bedste måde at spise en Oreo på, er ved at dyppe den i mælk. Nogle ville endda sige, at det er den rigtige måde. Men hvordan, man dypper, er der mange måder at gøre på: Du kan dyppe hele kiksen. Du kan twiste kiksen, slikke cremen af og dyppe de sorte ender. Eller du kan glide ned ad en brandmandsstang og med ekstrem præcision ramme med kiksen ned i et glas mælk fra flere meters højde. Det sidste er måske lidt ekstremt, men det illustrerer, at det kun er kreativiteten, der sætter grænser.

Lige nu har Oreo en konkurrence inspireret af det mest vilde, legesyge eller sjove dyp – Oreo Dunk Challenge, kalder de det. Og det har freerunneren Bjarke Hellden taget alvorligt, for han er både klar på en udfordring og god til at lave imponerende tricks.

Bjarke Hellden er professionel freerunner og parkour-udøver. I over 10 år har han trænet, afprøvet, faldet og rejst sig igen, og i dag er han en af de bedste i Danmark. Freerunning taler til Bjarkes indre legebarn, og han arbejder altid på at blive dygtigere; når han ser et nyt trick, går han straks i gang med at lære det, og han øver sig, indtil han kan det. Derfor har han kastet sig ud i at finde på nogle helt særlige Dunk-tricks, som du kan se her på siden.

Konkurrencen
Du behøver ikke kunne hverken parkour eller noget andet ekstremt, for at deltage i Dunk Challenge-konkurrencen. Du behøver bare gemme indpakningen, når har spist en pakke Oreos, for på den står trykt en kode, som udgør et lod i konkurrencen. Om lige præcis din kode er et vinderlod, kan du tjekke ved at indtaste den på oreodunk.com.

Præmier
Du kan for eksempel vinde en ægte Oreo kagekrukke. Eller en mulepose. Eller måske en cap. Det kan også være, der er en fodboldspiller i din familie eller vennegruppe, som ville elske at møde Neymar Jr. fra FC Barcelona. Dét er nemlig hovedpræmien i konkurrencen, som du kan læse mere om og deltage i på oreodunk.com.