Sponsoreret indhold

ANYA hylder sin korsanger Karen og alle andre “awesome girls”, der fortjener en tak

ANYA hylder sin korsanger Karen og alle andre “awesome girls”, der fortjener en tak
De er aldrig længere end en sms, snap eller et opkald væk, og du ved, at de er der for dig uanset hvad: Bedsteveninderne - og mødrene, kæresterne, kollegerne og alle de andre fantastiske kvinder, der støtter os. De kvinder skal hyldes, mener ANYA, og sammen med PIECES har hun sat sig for, at det er nu, de skal have en tak.

ANYA vil sammen med PIECES gerne opfordre kvinder til at huske at sige tak til deres veninder og hylde deres venskaber ved at sætte ord på, hvordan venskabet har haft en betydning for dem. ‘Awesome girls’, hedder initiativet, og for Anya handler den især om én bestemt kvinde, nemlig Karen, som har været sangerindens veninde, siden de begge var 12 år, og som nu er hendes trofaste korsanger.

“Det er en stor fornøjelse for mig at få mulighed for at hylde min gode veninde Karen, fordi hun betyder så meget for mig. Og hele temaet omkring kvindevenskaber og kvindesolidaritet er en sag, der står mit hjerte nært.”

– ANYA


 
ANYA er taknemmelig for, at hun aldrig er alene på scenen, og at hun altid har Karens støtte i arbejdet med musikken. Se de to veninder tale om deres venskab – og lyt til ANYAs nyeste single ‘Neverbeen’ i videoen her:

 

For at understrege budskabet i kampagnen har PIECES skabt en mindre merchandise-kollektion af t-shirts og hoodies, som kommer til salg i de fysiske butikker og online, og første kuld t-shirts kan købes allerede nu. Sådan en sag kunne være en oplagt gave til den veninde, kæreste eller mor, som du måske glemmer at fortælle, at du sætter pris på for at være så badass og vidunderlig, som hun er.

“Jeg synes det er vigtigt, at vi kvinder husker at hjælpe hinanden fremad og støtte hinanden frem for at konkurrere.”

– ANYA

Du kan følge med og selv bringe budskabet om ‘Awesome girls’ videre til dine veninder – følg #awesomegirls på de sociale medier, og læs mere om initiativet eller tjek kollektionen ud på pieces.com.

ANYA er pt. aktuel med den nye single ‘Neverbeen’, hvor hun eksperimenterer med en mere insisterende tone i sin stemme, og til efteråret kan man høre den og mange af hendes andre syngmedbare popnumre live, når hun giver koncert i Lille Vega d. 2. november – hvor Karen selvfølgelig skal stå sammen med hende på scenen.

Vil du inspireres? Følg Pieces