Sponsoreret indhold

De 5 festival-bud: Sådan bliver du den fedeste type i din festivallejr

De 5 festival-bud: Sådan bliver du den fedeste type i din festivallejr
Den danske sommers festivalsæson er skudt i gang med Roskilde Festival, Musik i Lejet, Wonderfestiwall og Smukfest lige om hjørnet. Den sunde fornuft parkeres derhjemme og så er det indover med mangel på sociale grænser og hjernedødt højtspillende, tonstunge musikanlæg. Med denne guide kan du sørge for at blive den bedste version af dit festival-jeg i din lejr.

1. Medbring musik

Soundboks_BallonLille
Siden Promilleservice lukkede ned i 2011 er Roskilde Festival – og alle de andre festivaler for den sags skyld – blevet invaderet af gigantiske lydsystemer. Og i år bliver garanteret ingen undtagelse. Derfor: Hav telefonen – og en backup i form af din gamle 60 GB iPod – med i rygsækken, og sørg for at have fikset en masse gode playlister hjemmefra. Og så behøver du slet ikke bakse med et anlæg på 10 ton, der er formet som en monster truck. Men du må for guds skyld ikke gå ned på den gode lyd, for ingen vil høre Rihanna i slowmotion på grund af et nedkørt batteri. Hvis du skal score point i lejren, tager du en SOUNDBOKS med, som kan holde til både regn og varme og har Bluetooth på op til 20 meters afstand. Og nå ja, den har selvfølgelig også AUX input til din gamle Ipod, hvis din smartphone gløder med ubesvarede SMS’er og Tinder-bootycalls.

2. Dance like nobody’s watching

Soundboks_placeholder9
Ingen fest uden dans. For der er intet, der er så akavet som at gå forbi en lejr med høj musik, hvor tre fyre sidder med en ramme Slots og hænger i deres campingstole. Så start festen! Hvis du går forrest, følger andre med garanti trop. Smæk dit yndlingsnummer på SOUNDBOKSEN og skru op. Og hvis ”Despacito” og dine sygt nice moves ikke virker, kan du altid stille dig op på SOUNDBOKSEN for at tiltrække ekstra opmærksomhed – det kan den nemlig sagtens holde til, også hvis du har ti fadøl og en gang nachos fra Gringo Bar i maven.

3. Fyr den af med næstekærlighed

Soundboks_placeholder7
Når den der lejrfest så for alvor er i gang, kan du jo lige smutte over til de søde nordmænd i nabolejren og få dem til at joine. Jo flere mennesker, des bedre. Og selvom du sætter ”5 Fine Frøkner” på, og de her nordmænd skråler med som gjaldt det deres liv, skal du ikke fortvivle: SOUNDBOKSEN kan nemlig klare helt op til 119 decibel, og det er højere end nogen anden batteridrevet højtaler kan præstere. Med SOUNDBOKS skaber du meget mere end en lydfest – du skaber en unik stemning, der skriger på det der fælleskab, der løfter festen op på et særligt niveau.

4. Husk at forlade lejren

Soundboks_placeholder8
Nu er der skabt sygt god stemning i din lejr. Men det er så nemt at komme til at blive i jeres egen lille party-boble. Husk at komme ud og opleve festivalen! Og bare fordi I bevæger jer væk fra jeres lille oase, behøver I ikke gå ned på udstyr. Husk solcreme og øl og hank op i SOUNDBOKSEN, der kun vejer 14.5 kg, som I kan tage med ned til badesøen for at chille eller ned i en agora for at grille. På den måde får I set mere af festivalen end jeres egen, halvsmadrede pavillon, og I møder med garanti nye mennesker, når I har SOUNDBOKSEN med og skaber fest på jeres vej.

5. Don’t be a douchebag

Soundboks_lille
SOUNDBOKSEN kan spille mere eller mindre non stop, hvis man er til den slags. Batteriet holder nemlig i op til 30 timer og det er nemt at lave batteri-byt i SOUNDBOKS’ 24 timers on-site service. Men du skal også vide, hvornår din lejr (og jeres naboer) har fået nok. Du har jo ikke lyst til at være den, alle ser skævt til, fordi du insisterede på at spille DJ Alligator på repeat mellem kl. 5 og 9 om morgenen. Så husk lige at slukke for SOUNDBOKSEN en gang i mellem.

Hvis du følger de her fem trin, når du skal på festival, bliver du uden tvivl husket som den, der skabte en uforglemmelig festival for dine lejrvenner.

Sponsoreret indhold