Sponsoreret indhold

Rock dit festivallook med de rigtige trends og lækre produkter

Rock dit festivallook med de rigtige trends og lækre produkter
Der er mange måder at tage på festival på; nogle tager afsted for at nyde livet i en uge og glemme alt om, hvordan de ser ud eller måske endda opretholde et minimum af hygiejne. Andre går op i at se godt ud og vise deres stilbevidste side frem. Ingen tilgang er rigtig eller forkert, og D:fi omfavner alle festivaltyperne med deres særlige festival-site, der rummer alt fra pakkeliste til trendguides.

Alt, hvad en festivalgænger har brug for, er samlet på dfirocks.com, og uanset om det er første eller femte gang, man tager afsted, er der gode tips at hente. Der er blandt andet samlet en liste over de vigtigste ting, du skal pakke i bagagen, en gennemgang af de største festival-trends og naturligvis en guide til de bedste festivalfrisurer. Der er også en playliste, som blander musikken fra de største kunstnere på plakaterne hos en håndfuld af sommerens festivaler.

D:fi har også taget deres festivalglæde med ud i virkeligheden, da de delte tørshampoo og andre hår-lækkerier ud ved Roskilde station til de mange forbipasserende festivalgængere. Det var inden himlen åbnede sig over Roskilde, og solskinsvejret og forventningens glæde var tydelig i de forbipasserendes ansigter. Og ligegyldig hvor meget oppakning, en festivalgæst slæber på, kan man vist altid finde plads til en gavepose oveni.

Gaveposerne, der blev delt ud, indeholdt et ‘Festival Survival Kit’ med D:fi-produkter særligt sammensat til festival-brug: det mest essentielle er selvfølgelig en tørshampoo og derudover en hårspray og tre slags styling creme og voks, der kan give lidt ekstra hold, hvis man nu har sat en fed festivalfrisure, som både skal kunne holde til svedig dans og drypregn.

Om D:fi

D:fi er en produktlinje under Revlon, som især er kendt for at levere hår- og stylingprodukter til frisørsaloner verden over. D:fi er produkter særligt tilpasset unge, og de har derfor også en del produkter, der er gode at have med på festival: tørshampoo, volumespray og shampoo, til når du ikke kan skamme dig til at undgå brusebadene længere. Se mere på dfihair.com.