Sponsoreret indhold

Smagsprøver vakte glæde blandt festivalgængerne i Roskilde by

Solen var fremme, da Knorr Snack Pot lagde vejen forbi Roskilde og stoppede et par steder, hvor festivalgængerne i byen stimlede sammen for at få et varmt måltid mad. Og det faldt i den grad i god jord med sådan en portion bolognese eller carbonara – eller som en særligt glad mand med orange paryk udtrykte det: “…kombinationen af bacon sammen med pastaen og fløden, der kulminerer i min mund…” – for selvom det var tidligt på festivalugen, var en del af de forbipasserende allerede lidt slidte i betrækket.

Udstyret med en Jeep udsmykket til lejligheden, 6000 Snack Pots og en ordentlig spandfuld kogt vand spredte Knorr smil hos de unge, der havde vovet sig ud fra campingpladsen for at skaffe nye forsyninger af især den flydende slags. Heldigvis blev de glædeligt overrasket over også at få lidt fast føde ud af turen, inden de vendte tilbage til mere fest og koncerter. Som man kan se i videoen herover var både Danmark, Norge og Sverige repræsenteret blandt festivalgæsterne, og de kvitterede både med “Kjempe god!” og “Jättebra!” som tak for mad.

Se alle smagsvarianterne og læs mere på knorr.dk