Sponsoreret indhold
Her er efterårets bedste koncerter i Amager Bio og BETA – rap-pionér og soulet sangfugl kigger forbi

Her er efterårets bedste koncerter i Amager Bio og BETA – rap-pionér og soulet sangfugl kigger forbi

 

The Discussion feat. Laura Pleasants of Kylesa


Søndag 10. september, Beta

Efter femten år med syv studieplader og verdensomspændende turneer besluttede det amerikanske postmetalband Kylesa i 2015 at tage en pause på ubestemt tid. Gruppens sangerinde og guitarist Laura Pleasants fortsatte dog ufortrødent med sit nye band The Discussion, som dyrker hendes kærlighed til post-punk, goth, sen-80’ernes alternative rock, psychedelia og krautrock. Der er lagt op til en musikalsk interessant og afvekslende aften.

Find billetter til koncerten her 

Pede B


Lørdag 14. oktober, Amager Bio

Pede B har gennem de sidste mange år imponeret det danske publikum med udsolgte koncerter, anmelderroste albums og ikke mindst en imponerende evne til konstant at forny sig. Nu vender rapperen tilbage med nyt album ’Sparring’, der understreger hans evne til konstant at være i udvikling. Et album hvor han har inviteret en lang række danske rappere med – etablerede såvel som de spritnye – og på den måde samlet dansk hip-hop og bygget bro mellem den nye og gamle skole. Man kan derfor håbe på at en enkelt gæst eller to kigger forbi releasekoncerten i Amager Bio midt i oktober.

Find billetter til koncerten her 

Mark Lanegan Band


Søndag 19. november, Amager Bio

Udover en imponerende solokarriere har Mark Lanegan slået sine folder i Screaming Trees og The Gutter Twins, og i år er han aktuel med sit 10. album i eget navn ‘Gargoyle’. Lanegan sammenlignes ofte med Leonard Cohen og Tom Waits på grund af sin dybe, raspende stemme. Hans fusion af americana og rustik rock, der emmer af mørke og dystopi, har desuden influeret blues- og countryscenen. Det er således en herre med et af musikbranchens mest imponerende CV’er, som gæster Amager Bio til november.

Find billetter til koncerten her 

Morgan James


Mandag 27. november, Amager Bio

Det er et usædvanligt sangtalent, der klinger af soulet R&B, som folder sig ud denne aften. Morgan James er skolet af både Broadway og den prestigefyldte Juilliard School i New York. James har tidligere haft succes med sine fortolkninger af legendariske sangere som Nina Simone, Prince og Joni Mitchell, men er i højere grad begyndt at fokusere mere på originalt materiale. I foråret 2017 udkom hendes andet originale album ’Reckless Abandon’, og det er en karriere on the rise, som kendetegner den amerikanske sangerinde og hendes silkebløde stemme.

Find billetter til koncerten her