Sponsoreret indhold

Festivalgæsterne dansede om kap på Musik i Lejet

Festivalgæsterne dansede om kap på Musik i Lejet
Selvom vejrguderne ikke var med festivalgængerne på Musik i Lejet til at begynde med, endte den nordsjællandske tredages-festival alligevel med glade mennesker på den smukke location i Tisvildeleje.

Musik i Lejet er kendt for altid at stå parat med en række sprøde acts til festivalens sommerlækre publikum, og derfor var B&O PLAY selvfølgelig til stede under sloganet ”MAKE BEAUTIFUL MUSIC”.

B&O PLAY sørgede for festlig stemning med DJ på stranden, hvor festivalgæsterne fik frie tøjler til at danse det bedste, de har lært. På festivalpladsen havde B&O PLAY en lounge, hvor man kunne prøve deres nye produktkollektion i de lækreste farveskalaer og som både indebærer hovedtelefoner og en lille, lækker bluetoothhøjtaler, der – som en festivalgæst påpeger – ”er i superfed pocket size, og en, man godt kan være bekendt at gå rundt med”.

Og det er netop det æstetisk smukke, det gennemarbejdede håndværk og valg af materialer der kendetegner kvalitetsbevidste B&O PLAY. En glad festivalgæst prøver et par hovedtelefoner, og konkluderer, at de er behagelige at have på og gode til at lukke lyd ude. Med et grin tilføjer han: ”Hvis jeg nu siger noget rigtig pænt, kan jeg så få et par med hjem?!”.

Se de forskellige produkter og læs mere på beoplay.com

Oplev den gode festivalstemning i videoen her: