Sponsoreret indhold
Emil Lange og Eloq på gaming-brocation i Stockholm

Emil Lange og Eloq på gaming-brocation i Stockholm

Den ene har logget over 200 timers spil i Destiny. Den anden har aldrig spillet det før. Det forhindrer dog ikke Eloq i at have stor tiltro sine egne evner.

»Jeg vil gerne vædde en fadøl på, at jeg er bedre end dig.«, proklamerer Eloq, og Lange griber straks udfordringen med et: »Det er hermed en aftale.«

Med VIP-behandling, fadøl og en gigantisk skærm er det i hvert fald ikke omgivelserne, der står i vejen, og de to kaster sig ud i en kamp på liv og død.

Om Eloq kan leve op til sine egne forventninger, eller om han bliver fældet af sin manglende erfaring – eller måske sin kærlighed til grævlinge – kan ses
i videoen herover.

Se også revanchekampen mellem de to venner, hvor Eloq – måske – får oprejsning:

Destiny 2 – hæsblæsende ildkamp i medrivende landskaber

Jorden er gået under, men menneskeheden står – lidt – endnu. I Destiny 2 samler historien op hvor forgængeren slap, men håbet er ikke længere ligeså lysegrønt som det før så ud til. Kommandøren for Den Røde Legion, Ghaul, har invaderet den sidste by på jorden og slukket for det lys, som alle Guardians får deres kræfter fra. Angrebet har knækket menneskenes sidste forsvarsbastion, og de få overlevende forvises til intermistiske landsbyer, hvorfra modangrebet og menneskehedens redning skal etableres.

I Destiny 2 skal du sammen med de få andre overlevende Guardians tage jorden og de vigtigste planeter tilbage bid for bid – alene eller i hold af tre eller seks krigere skal du infiltrere, udslette og udmanøvrere en lang række forskellige fjender, som løbende skifter strategier for at få dig ned med nakken. Destiny 2 er en action-shooter med masser af rollespils-guf, pakket ind i en medrivende og klassisk fortælling om det gode mod det onde – lyset mod mørket, båret frem af bjergtagende landskaber, et medrivende soundtrack og branchens bedste stemmeskuespillere.

Selvom Kommandør Ghaul og hans hær af Cabal-soldater skal sendes tilbage til det ydre rum, har man aldrig for travlt til at gå på opdagelse i de vidt forskellige planeters afkroge og skjulte gange, hvor skjulte skatte og enorme monstre gemmer sig i skyggerne.

Når eventyret om at befri jorden trækker i langdrag, kan man heldigvis også skrue ned for verdensfreden og op for ildkraften i PvP-kampene mod kammeraterne eller mod fremmede udfordrere fra resten af Guardian-styrken. I hæsblæsende 4-mod-4 kampe dyster man mod ligeværdige spillere for at afgøre, hvem der rykker op ad ranglisterne, og hvem som bliver tilbage.

Læs mere om Destiny 2 på destinythegame.com