Sponsoreret indhold

Bagom verdens hurtigste danmarksturné

Tak Rock og Royal Beer sendte Carpark North ud på lynturné, så Danmarks otte mest rock-trængende byer endelig kunne opleve en live rockkoncert på deres hjemmebane.

Turneén kort fortalt
8 byer på 24 timer
Kl. 00:00
Thingbæk Kalkminer
Oplev
Kl. 03:15
AMBA Korn & Foder
Borris
Kl. 06:45
Gads Maskinstation
Vodder
Kl. 09:45
Husby Auto
Husby
Kl. 13:00
Laden på Kragelundvej
Kragelund
Kl. 15:45
Niløse Nedlagte Skole
Niløse
Kl. 18:45
Falster Familie Camping
Falkerslev
Kl. 23:00
Min Købmand
Erindlev
Interview med
Carpark North
Hvad overraskede jer mest ved hele oplevelsen?
“Publikums engagement! Missionen var at lukke landkortet, så de 8 steder i Danmark, der ikke havde haft rock indenfor en radius af 20 km, endelig fik det. Vi havde nok tænkt i vores stille sind, at det nok også var fordi de var ligeglade med rockkoncerter “derude”. Så da vi kom ud til ovennævnte foderstofstation kl. 03 om natten, og der stod 600 mennesker, blev vi fuldstændig blæst bagover. Dagli’ Brugsen holdte natåbent. Den lokale slagter stod og grillede pølser. I en af byerne blev vi nødt til at parkere bussen 3 km udenfor byen, fordi alle veje var fyldt af parkerede biler. Det viste sig, at de ikke var ligeglade med rockkoncerter. De elskede, at der skete noget. Og hele lokalsamfundet bakkede op om det.”
Hvordan forberedte I jer til turnéen for at kunne holde til 8 koncerter i streg?
“Vi forberedte os virkelig dårligt! Vi valgte at tage i Go Morgen DK morgenen inden første show. Hvilket gjorde, at vi allerede var vildt trætte, da vi gik på scenen til den første koncert i en kalkmine kl. 00.01. På den anden side kan man ikke rigtig forberede sig på sådan noget her. Ingen har gjort det før. Så vi anede ikke, hvad vi gik ind til.”
Hvilket øjeblik står allerklarest i jeres hukommelse?
Lau: “Da vi ankom til Husby, drejede rundt i et sving og så kornmarken fuld af biler. Landmanden havde været ude tidlig morgen og høste, så marken kunne bruges som parkeringsplads. Vi skulle spille på et autoværksted, der var fyldt til randen af mennesker. Og der stod hundredvis udenfor på paller og biler for at kunne se. Og alle var klar til at feste kl. 9 om morgenen?!”

Søren: “Kl. 23.59 da vi stod i Errindlev efter at have spillet sidste show. Jeg kiggede rundt på folkemassen der fyldte torvet. Menneskerne der stod på tagene og hang i træerne rundt omkring. Og jeg var rørt til tårer over, at vi rent faktisk havde givet udkantsdanmark noget virkeligt. Noget der betød en masse for dem.”
Video fra turen gennem Danmark
“At stå og spille fuldblæsende rockmusik på en foderstofstation kl. 03 om natten er et billede, der er printet ind på nethinden til evig tid”
Carpark North