Sponsoreret indhold
Sådan tæver du din bedste ven i Destiny 2 – Eloq og Emil Lange viser hvordan

Sådan tæver du din bedste ven i Destiny 2 – Eloq og Emil Lange viser hvordan

Efter et indledende heat i Stockholm, hvor Emil Lange vandt overlegent, er der dømt revanchekamp mellem de to venner. Det foregår med en online PVP-kamp – der er et point for hver dræbte modstander, og vinderen skal findes på tre runder.

»Ikke nok med at jeg vandt i Sverige, så har jeg også tænkt mig at vinde i dag i København«, spiller Emil Lange overlegent ud, og så går kampen ellers i gang.

Emil Lange satser ikke på at vinde på udseendet, for han har valgt at spille som en ‘Titan’.

»Hold kæft, jeg er grim. Det var da helt stygt.«

»Du er ret grim«, medgiver Eloq, der selv har valgt at spille som en ‘Hunter’.

Hvem der ender med at lægge flest modstandere ned, og dermed skal modtage en vinderøl, kan ses i videoen herover.

Se også den indledende kamp mellem de to venner, da de sammen prøvede Destiny 2 for første gang i en biograf i Stockholm:

Destiny 2 – hæsblæsende ildkamp i medrivende landskaber

Jorden er gået under, men menneskeheden står – lidt – endnu. I Destiny 2 samler historien op hvor forgængeren slap, men håbet er ikke længere ligeså lysegrønt som det før så ud til. Kommandøren for Den Røde Legion, Ghaul, har invaderet den sidste by på jorden og slukket for det lys, som alle Guardians får deres kræfter fra. Angrebet har knækket menneskenes sidste forsvarsbastion, og de få overlevende forvises til intermistiske landsbyer, hvorfra modangrebet og menneskehedens redning skal etableres.

I Destiny 2 skal du sammen med de få andre overlevende Guardians tage jorden og de vigtigste planeter tilbage bid for bid – alene eller i hold af tre eller seks krigere skal du infiltrere, udslette og udmanøvrere en lang række forskellige fjender, som løbende skifter strategier for at få dig ned med nakken. Destiny 2 er en action-shooter med masser af rollespils-guf, pakket ind i en medrivende og klassisk fortælling om det gode mod det onde – lyset mod mørket, båret frem af bjergtagende landskaber, et medrivende soundtrack og branchens bedste stemmeskuespillere.

Selvom Kommandør Ghaul og hans hær af Cabal-soldater skal sendes tilbage til det ydre rum, har man aldrig for travlt til at gå på opdagelse i de vidt forskellige planeters afkroge og skjulte gange, hvor skjulte skatte og enorme monstre gemmer sig i skyggerne.

Når eventyret om at befri jorden trækker i langdrag, kan man heldigvis også skrue ned for verdensfreden og op for ildkraften i PvP-kampene mod kammeraterne eller mod fremmede udfordrere fra resten af Guardian-styrken. I hæsblæsende 4-mod-4 kampe dyster man mod ligeværdige spillere for at afgøre, hvem der rykker op ad ranglisterne, og hvem som bliver tilbage.