Sponsoreret indhold
 

B&O PLAYs nye vinterkollektion emmer af futuriske Tokyo-drømme

Det synes ovenud passende, at B&O PLAYs innovative transportable lydsystemer ser mod østen i et år, hvor populærkulturen i høj grad har været gennemsyret af Tokyos futuristiske bybilleder og teknologiske landvindinger. Filmiske sci-fi-fabler som ’Blade Runner 2049’ og ’Ghost in the Shell’ skylder begge deres visionære scenografier til den foranderlige hovedstad, ’Girls’ karakteren Shoshanna forelskede sig i byen i hitseriens sidste sæson, alt imens Netflix’ kultserien ’Terrace House’ – baseret i Tokyo – har bragt japansk kultur til seere verden over.

B&O PLAYs vinterkollektion forener en stilig farvepalet inspireret af Tokyos dualitet fra dag til nat, hvor ældgamle traditioner møder den digitale fremtid i den danske lydpioners rene, nordiske design.Tokyo-morgener: Den lille designperle Beoplay P2 lanceres med den nye kollektion i farven Lilac, der er inspireret af det smukke tidlige morgenlys når dagen vågner over Fuji-bjerget uden for Tokyo, og de blå timer flygtigt afløses af delikate lilla toner inden solen bryder frem. Den transportable højtaler Beoplay P2 forbindes til din telefon via bluetooth og med sin kompakte størrelse optager den ikke meget plads i tasken, så du kan have den med overalt. Der er dog masser af lyd i den lille højttaler, og batteritiden er op til 10 timer. P2 er desuden også lavet i to af kollektionens andre gennemgående farver: den stilrene Vapour, og den varme Umber.

Tokyo-dage: De lettere geniale in-ear-hovedtelefoner Beoplay H5 kommer nu også i farven Vapour, en stilistisk grå der leder tankerne hen på Tokyos minimalistiske arkitektur. H5 er trådløse, men ikke ledningsløse: Der er en ledning, der forbinder højre og venstre øre, og forbindelsen til mobilen går via bluetooth. Lydbilledet kan tilpasses din dagligdag – fra træning til transport – via B&O PLAYs afspilnings-app der byder på forudindstillede lydprofiler. Vil du gerne have kontrollen i egne hænder, kan du selv indstille lyden med funktionen Tone Touch.Tokyo-aftener: Den yderst populære transportable højtaler Beoplay A1 har fået en japansk makeover med farven Umber, der udstråler en jordbunden ro, når dagen går på hæld og trækker på fornemmelsek af de zen-fyldte japanske hjem i naturmaterialer. Beoplay A1 kommer også i Violet har ren, kraftfuld lyd – det er jo ikke B&O for ingenting – den kan spille hvad som helst via bluetooth, og er naturligvis sikret mod støv og dråber, så du kan tage den med ud i verden.

Tokyo-nætter: Nattelivet i Tokyo er fuldt af sanseindtryk. Og ikke mindst betagende individualister, hvis modesans peger langt ind fremtiden. De trådløse over-ear-hovedtelefoner Beoplay H4 er til AW17-kollektionen skabt i farven Violet, der hylder Tokyos smukke, unge vilde og byens enigmatiske, forførende puls, når mørket falder på. H4 kommer også i Vapour, og uanset farven er de skabt af aluminium og ørepuderne er beklædt med lammeskind. Og hvis batteriet i hovedtelefonerne løber tør, kan du slutte en ledning til og lytte videre – men så skal du have brugt dem non-stop i næsten et døgn, så det er måske på tide med en pause.

Hele AW17-kollektionen kan ses på beoplay.com

B&O PLAY AW17-kollektionen

P2
H5
A1
H4