Sponsoreret indhold
Skal du være Creative Director for hummels næste sneaker-kampagne?

Skal du være Creative Director for hummels næste sneaker-kampagne?

Moden lige nu er et kludetæppe af tendenser, der spænder fra genopdagelsen af 80’er looket til 00’ernes glitterbling og med fortsatte stænk fra dyrkelsen af 90’er tendenserne. Mere end noget andet er moden dog et resultat af den personlige fortolkning, der skider på brandloyalitet og prismærker og skaber sit eget udtryk. Det handler i bund og grund om at hylde det skæve og personlige, og den tendens byder hummel velkommen.

Det danske brand har en lang tradition for at støtte op om underdogs og mennesker med en særlig vision, hvilket tidligere har udmøntet sig i en række sponsorater af blandt andre Christiania, Tibet og Afghanistan. Derfor indbyder de nu en udvalgt håndfuld mennesker til at sætte deres personlige udtryk på en kampagne for de to sneaker-modeller HB Team Suede og Diamant Suede.

»Mode, sneakerkultur og livsstil handler lige nu meget om personlighed, kant og et unikt perspektiv på visuel kultur, og hos hummel har vi altid været interesseret i den særlige fortælling. Derfor vil vi gerne invitere nytænkende, sjove, skæve, spændende unge mennesker til at være en del af vores kampagne og komme med deres kreative ideer – ligegyldigt hvordan de ser ud, hvor høje, lave, tykke eller tynde de er, eller hvor meget erfaring de har. Det er personlighed, drive og den fede energi, vi kigger efter, og vi glæder os til at se de spændende bidrag og vælge hummels næste ambassadører,« fortæller Moussa Mchangama, Creative Content Specialist hos hummel.

Diamant Suede

Så hvad er det præcist, du skal gøre som Creative Director? Du skal style et look til en eller begge skomodellerne. Du vælger selv skomodellen og farven på den – og selvfølgelig resten af tøjet, håret og hvad du ellers vil udsmykke dig med. Det er også op til dig, hvor selve skuddet skal foregå – er det i et kolonihavehus eller på ringen rundt om Jupiter? Forestil dig, at alt er muligt.

Hvis du mener, at du har noget unikt at byde på, eller en konkret kreativ vision, du mener, verden ikke har set før, så udfyld din ansøgning herunder, og bliv måske en af de heldige, som vi udvælger til at være med i hummel-kampagnen. Du vinder muligheden for at style dit eget fotoshoot, stå både foran og bagved kameraet i din egen kampagne for hummels HB Team Suede og/eller Diamant Suede – og får som tak en valgfri gave fra hummel til en værdi af 2.000 kr. Soundvenue Creative står for eksekveringen af kampagnen, herunder udvælgelsen af de medvirkende Creative Directors og selve fotoskydningen. Der er åbent for ansøgninger til og med d. 20 november.

Ansøg om at blive Creative Director

Som Creative Director er der nogle valg, man skal tage stilling til. Udfyld det nedenstående kreative brief, og fortæl os, hvorfor du skal være en af de udvalgte.

Fortæl om dig selv og din stil.

Link f.eks. til din instagram eller et andet sted, hvor vi kan se dig.

Forklar i stikord (eller eventuelt med links til kreative referencer) det udtryk, som du forestiller dig, de færdige billeder har.

Der er ingen fysiske eller økonomiske begrænsninger, så giv gerne fantasien frit løb.

Hvilke andre items, accessories og eventuelle rekvisitter vil du bruge?

Hvordan kommer vi i kontakt med dig?