Sponsoreret indhold
»Vi ville gerne have lavet noget med The Minds of 99« – Benal svarer på alt i en Ask Me Anything

»Vi ville gerne have lavet noget med The Minds of 99« – Benal svarer på alt i en Ask Me Anything

»Vi ville gerne have lavet noget med The Minds of 99. Og med Hans Philip, Jooks og Bai-D,« svarer Benjamin på spørgsmålet om, hvilke kunstnere der var i spil til at medvirke på Benals nyeste udgivelse ‘Hvis det virkelig er vigtigt’.

Benjamin og Albert er blevet sat i stævne til en klassisk AMA; fansene har stillet spørgsmålene, og drengene svarer på det hele – med svingende alvor. Albert må holde tungen lige i munden for at holde det seriøse ansigtsudtryk, når Benjamin kaster sig ud i svar, der måske, måske ikke er fuldstændig sande.

Spørgsmålene er blevet stillet af fans på Facebook, og de spænder bredt fra flyvske overvejelser omkring de musikalske ambitioner til den jordnære praktik forbundet med at optræde i en varm regnfrakke.

»Jeg sveder,« erkender Benjamin, »men det er en regnfrakke, og når vandet kommer indefra her, så er det en slags kip med hatten til vejrguderne.«

Se alle spørgsmålene og Benals svar i videoen herover.

Se også Benjamin og Albert fortælle, hvordan Benal blev til: