Sponsoreret indhold
 

Start dit nye år med bedre øl – Anarkist-serien er et godt bud

Efter en lang december, hvor du sikkert har kastet den ene, kedelige juleøl efter den anden i skabet, er det på tide med noget nyt. Lad 2018 være det år, hvor du stille højere krav til det, du drikker, og åben din horisont overfor noget mere interessant.

Det fynske bryggeri Theodor Schiøtz har skabt en ny, anarkistisk øl-serie, som er det oplagte alternativ til dig, der ikke gider slå til tåls med en kedelig dåseøl fra kiosken. Nu vil du nemlig have den gode smag.

Og det får du her med de fire øl fra Theodor Schiøtz’ Anarkist-serie: En cremet New England IPA, en Ginger Pale Ale fyldt med honningmalt og noter af ingefær, en lækker Motueka Lager og en Brown Ale brygget på karamel, korn, chokolade og lakrids.

Anarkist-serien
Lær de fire øl bedre at kende, inden du sætter tænderne i dem.
Motueka Lager
Rustik maltkarakter, fra den gulvmaltede pilsnermalt i god balance med de frugtige noter fra humlen. Lys og rund lager, der kan drikkes af de fleste, og som man sagtens kan drikke flere af i træk.
Brown Ale
Middelfyldig og maltbåren smag – karamel, korn, chokolade og lakrids - med let sødme, mild humlebitterhed, diskrete noter af karamel. Det er en meget let-drikkelig brown ale, der har en god krydret og ristet smag.
Ginger Pale Ale
Honey malten sørger for en god fyldig baggrund, der skaber en god balance sammen med de frugtige noter fra humlen og lette noter af ingefær uden den bitre eftersmag.
New England IPA
Cremet og meget frugtig smag. Alle noterne fra humlerne træder igennem, så man først fornemmer alle citrus frugterne danse på tungen for derefter at kunne finde noter at den tilsatte hyldeblomst og rabarber.

Inspirationen til Anarkist-serien, som den hedder, kommer fra Albanis grundlægger og første brygger, Theodor Schiøtz, som mikrobryggeriet er opkaldt efter. Han var nemlig the O.G. anarkist i bryggerverdenen i 1800-tallet, der konstant gik mod strømmen og gjorde åbent oprør mod konventioner og autoriteter. Og den her tankegang med at gå imod det forventede, har bryggeriet Theodor Schiøtz Brewing Co. nu taget til sig i skabelsen af Anarkist-øllene.

Og hvis den gode smag ikke var nok, kommer du heller ikke til at gå ned på æstetikken. Anarkist-seriens look er nemlig langt fra den sædvanlige græsgrønne farve, der har prydet standard-pilsnernens etiketter i årtier. Bryggeriet har nemlig kræset om det visuelle udtryk og skabt fire designs, du med garanti ikke har set før. Der er pangfarver, fortidsmonstre og en dekonstrueret buste af den gamle brygger Theodor Schiøtz.

Så ud med det sjappede pis, du har været så vant til. Nu skal der kvalitet på bordet. Og med Theodor Schiøtz’ Anarkist-serie er du klar til at gå det nye år i møde med stil. Godt nytår, din gourmand!

Lær mere om bryggeriet Theodor Schiøtz Brewing Co. i denne video.