Sponsoreret indhold
 

Åbningsevent for ‘Portraits’-udstilling på Hotel SP34

Se portrætterne her
Åbningseventet på det stemningsfulde hotel og hang-out sted Hotel SP34 bød på drinks og festlig stemning blandt de fem portrætterede kvinder og deres omgangskredse, samt repræsenter fra Spotify, Sonos og Soundvenue. Blondage optrådte med et kort, energisk set på hotellets tagterrasse, der i dagens anledning var badet i varmt, rødt lys.
'Portraits by Spotify | Sonos' har til formål at hylde kreativiteten og i en dansk kontekst er den repræsenteret af fem kvinder: designer Louise van Hauen, smykkedesigner Ninna York, fotograf Petra Kleis, forfatter Julie Badura og sangerinde i Blondage, Pernille Smith-Sivertsen. 'Portaits'-udstillingen kan ses hos Hotel SP34 frem til 9. marts.
ASBJØRN I aften hylder vi en håndfuld kreative kvinder. Hvordan får du selv afløb for din kreativitet?
»Jeg laver popmusik! Skamløs popmusik! Og når jeg ikke kan komme videre med mine produktioner, skruer jeg op og danser, og så kommer svarene! Jeg danser mig frem til dem. Når man danser, kan man meget bedre fornemme, hvad der er rigtigt og forkert. Jeg kan i hvert fald.«

Hvad er din go-to sang, når du skal arbejde?
»Lige nu er det et Tinashe-remix, et sådan helt spacejam-agtigt remix, et 'work hard, work out'-slags track. Det får mig op i gear, det er vildt godt!«

Hvad er din yndlingsplayliste på Spotify?
»Jeg lytter ikke så meget til Spotifys lister pt., men har lavet min egen. Den hedder 'Album 3 Inspiration' som jeg lytter til, når jeg er “lost” i forhold til, hvor jeg skal hen med den plade, jeg er i gang med at producere.«
JOHANNE Hvordan får du selv afløb for din kreativitet?
»Jeg arbejder med kommunikation og forsøger på den måde at formidle kreativt. Men jeg vil ikke sige, at jeg er superkreativ. Til gengæld omgiver jeg mig med rigtig mange kreative mennesker, og de beriger virkelig mit liv.«

Hvad er din go-to sang, når du skal arbejde?
»Jeg har virkelig mange, og jeg er meget struktureret med mine sange, men jeg hører meget Mount Kimbie, dem kan jeg virkelig godt lide!«

Hvad er din yndlingsplayliste på Spotify?
»Ud over mine egne, som selvfølgelig er alle favoritterne, så er det “Playd by Jamie XX”. Den liste er genial, hvis man er på jagt efter nye kunstnere. Jamie XX bevæger sig meget i det samme musikunivers, som jeg gør, så det er perfekt.«
KAT Hvordan får du selv afløb for din kreativitet?
»I work in the creative business, but my job is not the creative part of it... So I basically play with a lot of different things in my spare time. Mostly, I film random things. I really love doing that. I like to bump into things.«

Hvad er din go-to sang, når du skal arbejde?
»I don't have this one song that I listen to, but the genre is definitely electronic music. Electronic music without vocals. If I have to concentrate on my work, the music has to be without vocals.«

Hvad er din yndlingsplayliste på Spotify?
»I listen to Louise van Hauens playlist! I like her taste. But I also just like to go with wherever Spotify takes me. I'm more of an explorer!«
EVELYNE Hvordan får du selv afløb for din kreativitet?
»Excel! Det er superkreativt for mig... Ej, det er næsten for tørt, haha! Jeg elsker også at sy og strikke, det giver mig ro; jeg elsker at skabe noget med mine hænder. Det er tusind gange bedre end yoga og pilates!«

Hvad er din go-to sang, når du skal arbejde?
»Jeg har ikke en yndlingssang. Det skal bare være en strøm af god jazz, så er jeg glad.«

Hvad er din yndlingsplayliste på Spotify?
»Jeg kan faktisk ikke på stående fod navne på nogen lister, men alt der har med jazz at gøre. Jeg elsker jazz! Eller jo, jeg kan en liste: 'Morning Coffee Jazz', den hører jeg meget.«
Billeder fra eventet
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •