Jobopslag: Soundvenue søger talentfuld Traffic Manager

 
Du bliver ansat i den nyoprettede enhed Soundvenue Intelligence, hvor du i samarbejde med en seniorprogrammør skal drive kundebaserede kampagner og løbende bidrage til udviklingen af nye produkter og metoder. Du skal derfor være ambitiøs, nysgerrig af natur og følge med i den hastige udvikling inden for digital annoncering. Du trives lige godt med rutineprægede som varierende opgaver.
 

Om jobbet

Dit primære ansvar bliver at omsætte kapacitet på Soundvenue.com til effektive kommercielle løsninger inden for video, display og native. Ydermere skal du ofte inddrage sociale medier som Facebook, Instagram og Youtube og SEO-optimering. Du bistår salgsteamet med indsigtsfulde forslag på muligheder og forecast-beregninger, inden kampagnerne reserveres. Du overdrages herefter ansvaret for at styre kampagerne i mål og udarbejde en præcis afrapportering af resultaterne.

Du er løbende i sparring med salgsteamet og seniorprogrammøren for at udvikle og optimere de kommercielle muligheder på Soundvenue.com, heriblandt optimering af dataindsamling og udvikling af nye formater. Vi prioriterer konstant udvikling, så der er rig plads til at afprøve nye ideer.
 

Din profil

Som person er du imødekommende og hjælpsom, ligesom din erfaring og faglighed gør dig til en naturlig ”go to” for dine kollegaer. Du brænder for dit job, og helmer ikke før missionen er fuldført.

Du ser dig selv som én af de bedste i dit felt og har formentlig indgående viden inden for AudienceProject, Adform/DFP, Facebook Business Manager, Google Analytics, Adsense o.l.

Vigtigst af alt har du minimum et par års erfaring fra en lignende stilling, er ambitiøs, kompromisløs og trives i et miljø, hvor der bliver stillet høje krav til dig.
 

Om Soundvenue

Soundvenue er et dansk kulturmedie med mere end ti år på bagen og en markant stemme inden for musik, mode, tv og film. Med over én million månedlige besøg på Soundvenue.com og et stort følge på Instagram og Facebook, taler vi time for time til en stor målgruppe mellem 18 og 35 år, kritiske, veluddannede og bosiddende i landets største byer.
 

Formalia

Send en kort og motiveret ansøgning med CV til job@soundvenue.com – jo før, jo bedre. Ansøgningsfristen er den 16. april 2018, men vi holder samtaler løbende.

Kontakt: Lasse Kyed, adm. direktør, tel. 26712302, lky@soundvenue.com