Sponsoreret indhold
 

Bland selv dine tv-kanaler og streamingtjenester hos YouSee – her er syv sammensætninger til enhver smag

Du står i slikbutikken. Du har to valgmuligheder. Enten kan du købe en masse forskellige slikposer på kryds og tværs af slikmærker – så får du lidt af det, du har allermest lyst til, men ender med at gå fattig hjem og spise dig dårlig i alt muligt, du egentlig slet ikke havde lyst til. Eller også kan du stikke over i bland-selv-afdelingen og nøje udvælge lige præcis det, du har lyst til. Intet går til spilde, du bliver mæt og glad, og du har sparet en mindre bondegård.

Nu er dit tv blevet et bland-selv-slaraffenland. Du behøver ikke længere finde dig i at bruge formuer på særskilte streamingtjenester eller have kanaler, du overhovedet ikke bruger. Med YouSee Bland Selv kan du nemlig skumme fløden af alt det bedste, film- og serieverdenen har at tilbyde – og samtidig spare helt op til 61 % på dine streamingtjenester.

Præcis ligesom i slikafdelingen skal du bare vælge, hvilket beløb, du blander godter for, og så kan du hver måned sammensætte en helt ny blanding, hvis du pludselig skulle få lyst til noget andet – så behøver du ikke købe en masse nye abonnementer, når tidens hotteste serier får premiere eller dit favorithold kommer i finalen.

Vi har blandet et par lækre sammensætninger til enhver smag, der får munden til at løbe i vand – uanset om du har mest appetit på tidens trends, nyheder eller saftigt reality-tv.
Til dig, der lider af FOMO... Er du også en af alle os, der lider af den berømte fear of missing out? Eller vil du måske bare gerne kunne tale med, når dine kollegaer diskuterer western-robotter eller patriarkat-dystopier rundt om frokostbordet?

Undersøgelser viser, at de fleste har været irriterede eller ærgerlige over ikke at have haft adgang til en tv-kanal, hvor der var noget, de gerne ville se. Det behøver du ikke være.

HBO Nordic: The Handmaid’s Tale, Westworld, Killing Eve, Game of Thrones.
Viasat Film inkl. Viaplay: Atlanta, The Walking Dead, Baby Driver, Transparent.
C More: Peaky Blinders.
Tv-kanaler: Perfekte steder på TV2 Zulu.

Anbefalet YouSee Bland Selv-pakke: 20 point
Til dig, der elsker alle klassikerne... Der er intet som en vaskeægte klassiker. De gode, gamle film og serier, der har sat sine præg på filmhistorien, som vi alle sammen kan samles om, og som kan tåle at blive set igen og igen.

54 % har inden for det seneste år valgt eller købt noget, de har fortrudt bagefter. Vælg den sikre vej og skift de bitre fortrydelser ud med Tarantino, Scorsese og Bergman – eller Egon, Benny og Kjeld, alt efter hvilken slags hellig treenighed, du hælder mest til.

HBO Nordic: Kill Bill, Goodfellas, A Few Good Men.
Viasat Film inkl. Viaplay: Mad Men, Fraiser, Seinfeld.
Dansk Filmskat: Olsen Banden, Drengene fra Skt. Petri, Pelle Erobreren.
C More: Sleepless in Seattle, Fargo, Fanny & Alexander, Some Like It Hot, Rocky.
Tv-kanaler: Danske lystspilsklassikere på TV2 Charlie, nyklassiske drama- og komediefilm på TV3+ og romantiske komedier på TV3 Puls.

Anbefalet YouSee Bland Selv-pakke: 36 point
Til dig, der hungrer efter saftigt reality-tv... Indrøm det nu bare. Du får det federe med din haltende økonomi, når Luksusfælden klapper, og du sidder på kanten af din stol, når der er parceremoni i Paradise Hotel. Det er absolut ingen skam – faktisk har flere undersøgelser vist, at man slapper virkelig godt af til en god omgang reality.

Få stillet din reality-sult med klassikere som Paradise Hotel og De unge mødre, kom tæt på William fra Skam eller tag et smut til Bryggen og besøg Linse og Geggo.

Viasat Film inkl. Viaplay: Paradise Hotel, Luksusfælden, Familien fra Bryggen, Han heter ikke William, Forsidefruer, Divaer i junglen.
Tv-kanaler: Catfish på MTV, Here Comes Honey Boo Boo og Say Yes to the Dress på TLC, Singleliv og De unge mødre på Kanal 4 og Judge Judy på CBS Reality.

Anbefalet YouSee Bland Selv-pakke: 10 point
Til dig, der gerne vil være et skridt foran... Det vrimler med nye, spændende serier som aldrig før, og flere af dem ligger lige om hjørnet – men spørgsmålet er, om du er forberedt på de nye, store premierer?

Serie- og filmpremiererne ligger jo som bekendt spredt for alle vinde over kanaler og tjenester, så hvis du vil være helt med over hele linjen, kan du være på forkant og skifte tv-pakke fra måned til måned, så du har lige netop den tv-blanding, du har brug for, når det nye store scoop lander. Her er et par vigtige krydser, der skal markeres i din 2018-kalender.

HBO Nordic: Succession (ny serie, premiere 4. juni), Pose (ny serie, premiere 4. juni), The Affair (sæson 4 har premiere 18. juni), True Detective (sæson 3 kommer i 2019).
Viasat Film inkl. Viaplay: Outlander (sæson 4 på vej), Den som dræber (sæson 2 lander i starten af 2019).
Tv-kanaler: Vild sommer på TV2 Zulu (netop smuglanceret – resten af 1. sæson på vej).

Anbefalet YouSee Bland Selv-pakke: 20 point
Til dig, der stoler på Soundvenues anmeldelser... Det kan være svært at finde rundt i det store univers af film og serier – særligt nu, hvor der florerer flere online end nogensinde før. Men uanset om du mest er til dramaer, action, gys eller grin, kan du altid gå efter stjernerne. De seneste par år har Soundvenue været nede i den helt tunge ende af stjerneskalaen til serier som Girls og The Handmaid’s Tale og film som Underverden og Fuglene over sundet.

Som du allerede har fået indblik i, er der en hel masse perler, der er værd at se. Men hvis du vil være helt sikker på en succes, har vi her samlet en række af de senere års helt store seværdigheder, der har været allerbedst anmeldt på Soundvenue.

HBO Nordic: Big Little Lies, Girls, The Handmaid’s Tale, Westworld, The Tale.
Viasat Film inkl. Viaplay: Transparent, Baby Driver, Underverden.
C More: Fuglene over sundet.

Anbefalet YouSee Bland Selv-pakke: 20 point
Til dig, der har børn og/eller en barnlig sjæl... Tænk på, hvor godt du selv kan huske de film og serier, du så, da du var lille. Den slags sætter sig direkte på rygraden, så du kan godt regne med, du kommer til at høre de søde små lire filmcitater som skidt fra en spædekalv – så sørg da lige for, de ser noget ordentligt.

Sæt børne-tv-kvaliteten et nøk i vejret og nyd et gensyn med klassikere som Snøvsen, Cirkeline eller Far til fire.

Min Bio: Alle Nordisk Films bedste børneklassikere – Cirkeline, Byggemand Bob, Snøvsen, LEGO Ninjago m.m.
Dansk Filmskat: En som Hodder, Far til fire.
Viasat Film inkl. Viaplay: Toy Story, Junglebogen, Hercules, Kung Fu Panda.
Tv-kanaler: Børne-tv-serier og -film for alle pengene på kanalerne Nickelodeon, Cartoon Network, Disney Channel, Boomerang.

Anbefalet YouSee Bland Selv-pakke: 20 point
Til dig, der vil være med, når tingene sker... Du vil gerne være helt med på beatet og opdateret på, hvad der sker i verden – både inden for sport, politik, kultur, natur, you-name-it. Eller også vil du bare gerne bruge din fritid på at blive klogere, så du kan give dine venner nogle gedigne tæv i BezzerWizzer.

70 % ville blive glade, hvis de inden for ét og samme abonnement løbende selv kunne til- og fravælge, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester, de gerne vi se i husstanden. Med Bland Selv-pakken ville du således kunne vælge tjenesterne og kanalerne til og fra, når de store turneringer og finaler nærmer sig.

Viasat Film inkl. Viaplay: Sportsdokumentarer.
C More: Golf-turneringer.
Tv-kanaler: Hold fingeren på pulsen med BBC World News, CNN, Tv2 News, bliv klogere på med dokumentarer på History Channel og Discovery Channel, og få dit sports-kick på TV3+, Eurosport og Kanal 6.

Anbefalet YouSee Bland Selv-pakke: 20 point
Hos YouSee kan du selv blande din helt egen tv-pakke, der består af både tv-kanaler og streamingtjenester. Hver tjeneste og kanal har en bestemt pointværdi, så du vælger selv, hvordan du sammensætter din egen personlige Bland Selv-pakke, som passer til lige netop dine behov – og hvis dine behov skulle ændre sig, kan du bare ændre din pakke igen.
Advertisement