Sponsoreret indhold
 

Er du moralsk fordærvet nok til at tage til Westworld?

Med en hungrende seerskare og masser af anmelderroser ruller anden sæson af ’Westworld’ nu over HBO Nordic-skærmene. En serie, hvor uhyggelige science fiction-eventyr møder vilde western-eskapader – og en serie, der får dig til at sætte spørgsmålstegn ved din selvopfattelse.

Westworld er en forlystelsespark, hvor alt er til for din skyld. Skønne omgivelser, dejlige damer og varmblodige cowboys – kun for dig. Du kan plyndre, pløkke og pille ved alt det, der pirrer dig. Der er ingen konsekvenser. Alle omkring dig er nemlig androider, der lige som resten af verdenen fikses over natten, så rædsler glemmes og spor slettes. Du skal altså ikke stå til regnskab for noget som helst, men kan roligt lade samvittigheden blive hjemme og i stedet for en gangs skyld lytte til dine drifter.

Det siges, at du i Westworld finder ud af, hvem du i virkeligheden er. Du kan også tage en smutvej og finde ud af det lige her. Er du moralsk fordærvet nok til at kunne klare en tur til Westworld?

 

Share the quiz to show your results !


Dine info:

Er du amoralsk nok til at tage til Westworld? Du er %%personality%%

Share your resultsSe begge sæsoner af Westworld på HBO Nordic – der er nyt afsnit hver mandag.

 

THE HOME OF SERIES

Hos HBO Nordic kan du se alle sæsoner af nogle af de mest anmelderroste serier som ‘The Handmaids Tale’, ‘Westworld’ og ‘Silicon Valley’. HBO Nordic har desuden et stort bagkatalog, der rummer nyklassikere som ‘Curb Your Enthusiasm’, ‘Sex & The City’ og ‘The Sopranos’.
Alle nye kunder kan prøve HBO Nordic i 1 måned uden omkostninger.

Prøv HBO Nordic gratis her