Sponsoreret indhold

Hvert stoppested gemmer på nye oplevelser. Derfor har vi allieret os med en række kyndige kulturpersonligheder, der er klar til at vise dig deres yndlingssteder, små oaser og heftige hotspots.
ANYA ANBEFALER
Dragør Havn
Okay, man kan cykle ud til Dragør havn i solskinnet, sætte sig ved et bord, bestille en fiskefilet (evt. med ekstra remo), og en kold fadøl. Det kan ikke gå galt.
Ingolfs Kaffebar
Der er så sindssygt hyggelig stemning, og det føles på en eller anden måde ikke som København. Det er et rigtig godt lille getaway på Amager.
By-oasen, De Gamles By
Når jeg går tur på Nørrebro, så ender jeg på en måde altid nede ved gederne, ved de Gamles by. Og så er der svævebane og gynger og alt muligt fedt, som man kan pleje sit inde barn med.
OLIVIA ANBEFALER
Reffen
Reffen er den største berigelse. Der kommer jeg til at hænge meget. Jeg er især glad for madstedet Baobab med gambiansk mad. Peanutbutter, øko-kylling og ris! Tak.
SMK
Jeg vil til hver en tid – både i regnvejr og i al slags vejr – tage på SMK og se på kunst. Gerne alene, så man kan udforske det hele i eget tempo. Slowmotion. Kigge ud over Østre Anlæg.
Søndermarken
Naturen er dejligt rodet, og der er masser af kroge, man kan ligge og læse i.
Nordhavns Bassin
Det er det bedste sted at hænge ud, bade og slikke sol. Og du kan sagtens gå dertil fra Nordhavn Station.
Ingolfs Kaffebar
Helt klart et besøg værd. I gårdhaven kan man nyde deres hjemmelavet Rabarber Spritzer, og så dyrker de selv alle deres urter oppe på taget. En sand perle på Amager.
Blocs & Walls
I klatrecenteret på Refshaleøen kan man være et hold på ca. 6 personer og melde sig til to timers prøveklatring med fantastiske instruktører på. Det er en sjov og anderledes oplevelse.
SE TIDLIGERE
SÆSONAFSNIT MED