Sponsoreret indhold
 

The Sound of Summer-event på Toldboden

LOUISE Hvad er lyden af sommer for dig?
Som det, der spilles her i dag – noget jazzet eller noget musik, hvor bassen virkelig går i kroppen! Det kommer an på, hvilket humør man er i. En af mine bedste sommerkoncerter nogensinde var TopGunn i Kongens Have, den ramte mig lige på og hårdt.

Hvad er det bedste sommernummer nogensinde?
Er du sindssyg, der er mange, men ’Costa Del Sol’ med C.V. Jørgensen og ’Rather Be’ med Jess Glynne er to klare favoritter.

Hvad er smagen af sommer for dig?
Smagen af sommer er en god Aperol Spritz. Og hvis det skal være mad, så skal det være noget virkelig god ost.

Hvordan får man mest ud af sommeren i Danmark?
Ved du hvad – man tager først og fremmest fri. Og så nyder man det. Der findes ikke noget bedre sted end Danmark, når vejret er godt. Alle sprudler af lykke, og folk stiler efter det samme og er ret enige om, hvad der skal ske. Sådan fungerer det. Vi skal bare have det godt. Det at have fri, at kunne mødes med sine venner, når man vil, og hvor man vil, er intet mindre end fantastisk.
LOUIS Hvad er lyden af sommer for dig?
For mig kan det næsten være hvad som helst. Jeg må blankt erkende at være lidt af en popdreng, så jeg leder altid efter sommerens nummer. Det dér nummer jeg kan høre igen og igen. Og så bare generelt summen af mennesker, deres stemmer og stemning af glas der klinger.

Hvad er det bedste sommernummer nogensinde?
Nu fortsætter popdrengen så lige og siger ’Bailando’ – meget kort og præcist. Den sang minder mig helt enkelt om sommer.

Hvad er smagen af sommer for dig?
Jeg bliver nødt til at svare grillpølsen. Men når det så er sagt, så er stenbiderrogn også virkelig lækkert!

Hvordan får man mest ud af sommeren i Danmark?
En afgørende faktor er vejret, så vi glemmer lige sommeren 2017. Men ellers er det bare det her med at samles med sine venner, spise god mad, drikke kolde drinks og bare hænge ud – både på hverdage og i weekenden. Om sommeren holder selv mandage op med at være kedelige.
JOE Hvad er lyden af sommer for dig?
Det er lyden af fugle. Naturen, der larmer.

Hvad er det bedste sommernummer nogensinde?
Will Smiths ’Miami’ er et vildt nummer. Mit bedste sommermusik-minde er dog i L.A. tilbage i halvfemserne. Min bror var dj og spillede på en natklub, der hed Sweet Sundays. Der var nok 3000 mennesker, og jeg spurgte min bror, om han ikke ville spille mit favorit-nummer Robins ’Show Me Love’. Det var det vildeste. Det var inden, det blev stort i Danmark – det var kæmpestort i undergrunden i et eller to år, før det breakede rigtigt igennem.

Hvad er smagen af sommer for dig?
Ha. Pil-selv-rejer. Det er totalt lækkert. Det er besværligt, fingrene lugter af dyret, men jeg elsker det lort. Det behøver ikke være så fancy-pancy det hele. Og så noget iskold hvidvin. Hvis vi taler drinks, er en Aperol Spritz, som jeg har her, også virkelig god.

Hvordan får man mest ud af sommeren i Danmark?
Danmark. Det er bare at nyde det. Nyde menneskene. Jeg har været i mindst 40 lande fra Thailand til Zanzibar, Japan og til Quam. En lille ø midt ude i Stillehavet, men der er ikke noget sted, der er så vildt som Danmark om sommeren. Folk er gladere, smukkere og i dejligt humør. Der er altid gode fester.
ISABEL & MIE Hvad er lyden af sommer for jer?
Isabel: Når det er sommer, skal det være pop og r’n’b. Kesi med ’Hold fast’ er også virkelig et godt sommertrack for mig.
Mie: Yes, den kan jeg også godt være med på!

Hvad er det bedste sommernummer nogensinde?
Isabel: Faxe Kondi med Klumben & Raske Penge. Det var en af mine største oplevelser på Roskilde Festivalen. Der peakede det hele virkelig for mig.
Mie: Kesi. Og der er ikke et bestemt nummer. Han repræsenterer bare sommer for mig. Gilli må også godt komme med i klubben.
Isabel: Jeg bliver også lige nødt til at sige Justin Timberlake med ’Señorita’. Fuck, det er et fedt nummer.

Hvad er smagen af sommer for jer?
Isabel: For det første er det grillmad og Aperol Spritz. Jeg er faktisk kæmpe Aperol Spritz-fan.
Mie: Og til grillen skal det være ostepølser. Kartoffelsalat er også et rent hit.

Hvordan får man mest ud af sommeren i Danmark?
Isabel: Du skal bare op af sengen og ud ad din dør, så bliver du mødt af glade mennesker. Så simpelt er det.
Mie: Danskerne er faktisk det lykkeligste folk i verden, når solen skinner, tror jeg.
Isabel: Ja, og vinteren er noget helt andet. Vi er et splittet folkefærd (griner).
Billeder fra eventet
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •