Sponsoreret indhold

Frihed på fire hjul: Vind en bybil i 24 timer

Deltag i konkurrencen

24 timer med det bedste, byen har at byde på

Byen er fuldkommen fantastisk i solskin, og med en bybil kan du få alle dens bedste afkroge med. Du kan for eksempel komme omkring alle de nye steder, der blomstrer frem på Refshaleøen – måske endda lige få stillet lidt mere eller mindre ekstreme sportslyster med bungyjump, high roping eller wakeboarding, og så køre ud på Amager for at stille sulten på Flyvergrillen under den åbne flyverhimmel (et must-spot for alle, der betræder Amager).

Du kan cruise byen tynd og køre videre ud til Nordhavnen, hvor du kan nyde udsigten over den sprudlende bydel fra Konditaget Lüders eller hoppe et smut i havnebadet. Herfra kan du lynhurtigt suse videre til nogle af alle de små perler, der ligger som på snor omkring byen. Vi nævner i flæng: Dyrehaven, Bakken, Mindelunden, ARKEN, vi kunne blive ved. På cykel ville hver enkelt destination være en dagsrejse, men når nu du er frit kørende, kan du sagtens nå et par stykker eller fem – bare planlægningen er i orden.

Anbefalet DriveNow-bybil:
MINI Cooper 3-dørs – en fiks, hurtig og moderne lille sag, der er helt ideel til det urbane byliv. Kompakt størrelse, nem at parkere og komfort i verdensklasse.

24 timer til at stikke af fra det hele

Okay, det lyder måske lige hårdt nok at stikke af fra det hele – men hvorfor ikke tage en vaskeægte ’Ferris Bueller’s Day Off’-dag (minus biluheld og sure forældre), efterlade dagligdagens stress og jag og sætte GPS-destinationen mod solnedgangen?

Du må køre lige derhen, du har lyst til, inden for landets grænser, og her kommer Danmarks fikse, lille format dig til gode. Med 24 timer og 200 km til rådighed kan du nemlig komme langt (og du kan naturligvis købe ekstrakilometer for en slik, hvis du vil endnu længere væk). Pak en madkurv, og følg landevejene uden for byen – der, hvor du kan købe jordbær i vejkanten, spise is på en bakketop, mærke duften af korn kilde dig i næsen og nyde solnedgangen over markerne. Du kan selvfølgelig også stoppe ved en hyggelig gårdbutik og købe lidt frisk økologi, du kan grille på det allersmukkeste sted, du finder på vejen.

Anbefalet DriveNow-bybil:
BMW 1-Serie – en komfortabel bil med masser af plads, så du kan fylde bagagerummet med både madkurv, strandgrej, skovturstæpper og hele familien (vi anbefaler dog at placere sidstnævnte på bagsædet frem for i bagagerummet).

24 timers luksus-cruise med havudsigt

Hvad skal man bruge klaustrofobiske kahytter til, når man kan få havudsigt, eventyr og åbne vidder lige her på landjorden, når man cruiser op og ned ad Strandvejen? Værsågod, her har du en af Danmarks absolut bedste veje at suse ud ad med nedrullede vinduer med lutter skønhed, kystlinje, flotte bygninger og seværdigheder så langt øjet rækker.

Du kan for eksempel svinge forbi Rungstedlund (aka. Karen Blixens hyggelige gamle residens og have), spise is på havnen og fortsætte til Louisiana i Humlebæk (inspirerende kunst, dejlig omgivelser og en episk buffet – what’s not to like?) eller køre til Helsingør og tage et smut på Kronborg og vende livets store spørgsmål med Hamlet, der residerer der hele sommeren (jep, den er god nok). Og hey, du har flere kilometer og timer til gode – hvorfor så ikke stikke til en af Nordsjællands skønne strande for at spise og/eller kigge efter stjerneskud? Hvis du finder en rigtig skøn plet, kan du nemlig bare parkere bybilen og klikke ”behold”, så venter den på dig, til du er veludhvilet og klar til at køre hjem igen.

Anbefalet DriveNow-bybil:
BMW i3 – få den helt økologiske cruise-oplevelse med en 100 % elektrisk, næsten helt lydløs bil, der kan oplades masser af steder på vejen.
Konkurrencebetingelser
Konkurrencen løber ad tre omgange – dvs. DriveNow udlodder 3 x 24 timers sammenhængende kørsel med 200 km. til rådighed – og man kan deltage én gang pr. konkurrenceperiode. Hvis du vinder, og ikke er DriveNow-kunde i forvejen, er oprettelsen naturligvis gratis. Du bestemmer selv, hvor du vil køre hen, du vælger bare den bil, der passer dine behov bedst, og så finder DriveNow den ønskede bybil frem og gør den pæn og nydelig, så den er klar til at fragte dig på eventyr. De 24 timer starter, når brugeren trykker ’OK’ efter at have indtastet sin PIN-kode i bilen – og når de 24 timer er gået, skal bybilen blot parkeres inden for DriveNow-området. Du kan bevæge dig frit inden for de danske grænser – men færger, broer og lignende er for egen regning. Ekstrakilometer koster 2 kroner pr. kilometer, ekstratid koster 4 kroner pr. minut.
Læs mere om betingelser for 24-timers pakken på drive-now.com
Deltag i konkurrencen