Sponsoreret indhold
 

Nyd sommeren uden for mange tømmermænd – her er seks sommerfælder, du skal undgå

Strandløve-livet 2.0 Det er som om, både sand og saltvand gør én tørstig. Men når du ligger der i den bagende sol og får lyst til en øl, duer det simpelthen ikke, du slukker tørsten i en IPA, for så ved vi begge to udmærket godt, du falder i søvn og vågner med årets absolut rødeste krebsekorpus – og det er uforsvarligt med den dukkert, du prøver at køle kroppen ned med, hvis du har kastet drenge på 6-7 % ned i svælget inden. Gå med en sommerlig pilsner på 2,3 % i stedet. Så er både (sol-)badningen forsvarlig og strandhyggen intakt.
Tag kegler i ølbowling Du sidder i din campingstol, og du føler dig som kongen af parken, når du kaster fodbolden mod dåsen i den anden ende. Men det er som om, bolden pludselig er blevet skæv, dommerne bliver mere og mere tæske-uretfærdige, og du føler dig mindre og mindre kongelig. Gør dig selv en tjeneste og halvér alkoholprocenten – og tag så de straf-tåre som en champ, du er jo i virkeligheden selv ude om dem.
Sommerfester og lange nætter Som dansker er det næsten lov, at man skal feste lidt, når solen tilsmiler os. Når vi så i år har at gøre med noget så sjældent som en solrig sommer, bliver det ærligt talt svært at holde pokerfjæset på arbejde næste morgen – dine kolleger kan udmærket godt se (og lugte), når du har slået til Søren i sommernatten. Hvorfor så ikke nøjes med at slå til Sørens lillebror, hvis du absolut skal skeje lidt ud?
Solstik, sved og tårer Det er sommer, og du er et menneske. Ergo: Du sveder. Du sveder meget. Og selvom det føles læskende og lækkert at opveje væsketabet med litervis af rosé eller fadøl i lange baner, er det ærligt talt pænt dumt i længden, når du mister overblikket og pludselig består af 50% sved og 50% alkohol. Husk nu at drikke masser af vand – og når det skal være sjovere, så behold det kølige overblik med en lækker letøl.
Festi-hvad-for-noget? Kan du heller ikke huske The Weeknd på Orange i 2017, fordi du glædede dig så meget, at du tyllede tre pap-hvidvin i lejren inden? Du er ikke alene. Men hold kæft, hvor er det ærgerligt, når de bedste koncerter ryger i glemmebogen på grund af overmodig stemning – og hvor er det dog pinligt, når du næste morgen hårdnakket insisterer på, at han spillede ’Seven Nation Army’ som åbningsnummer (lur mig, om ikke det bare var dig, der i virkeligheden lållede den af dine lungers fulde kraft fra start til slut).

Skift den telt-varme hvidvin ud med en letøl, så du både fatter og husker de allervildeste momenter under sommerens festivaler – og så du ikke er pisseirriterende for de andre, der havde glædet sig lige så meget til koncerterne som dig.
Tredive grader og tømmermænd Det er som om, solen altid skinner liiiidt for skarpt, når du har tømmermænd. Sådan er det bare. Og det er en synd i dette solhungrende land at ligge i fosterstilling indenfor og svælge i selvmedlidenhed, når solen brager igennem udenfor og byen er fuld af solbeskinnet sommer-eufori. Tag kontrol over de fysiske tømmermænd ved at bytte g&t'en ud med en letøl – og så kan du samtidig kurere de moralske ditto, når du vælger den økologiske af slagsen. Smart, ikk'?
En Royal Økologisk har samme gode smag, men halvt så meget alkohol, som en almindelig Royal Økologisk pilsner. Med 2,3 % alkohol kan du nyde den til alle tænkelige lejligheder, uden at det kan mærkes ligeså hårdt i hovedet dagen efter. Den perfekte sommerøl!