Sponsoreret indhold
 

»Howdy y’all!« Der er kommet postkort fra Westworld – og alle dine andre favoritserier

Prøv HBO Nordic gratis her
1. stop: 'Westworld' Howdy y'all

Jeg er nået første stop på min rejse: Westworld. I kan tro, det er et vildt sted. Det er ligesom at være med i en westernfilm med vrinskende heste og cowboys – der er endda ægte krudt i pistolerne!

Det var megadyrt at komme ind til byen, men til gengæld fik jeg et ret fedt sæt vintagetøj med i prisen og hele opholdet er all inclusive, så det er fedt nok. Jeg bor på en old school saloon, som jeg godt nok lidt mistænker for at være et bordel, men hey, jeg dømmer ikke. Den første aften hang jeg ud med nogle lokale – vi havde det faktisk ret sjovt, men da jeg mødte dem dagen efter, ignorerede de mig totalt. Da jeg fortalte det til en fyr i saloonen, grinede han bare af mig...

Nå men, jeg har så mest hængt ud med nogle andre turister, blandt andet en ret cool fyr med en sort cowboyhat. Han er godt nok lidt intens og fabler hele tiden om en skattejagt, så jeg tror ikke rigtigt, vi kommer til at holde kontakten. Shit, nu skyder de ude på gaden, så jeg stopper her. Vi skrives ved!

Ps. Jeg har lige set Sidse Babett Knudsen. Er verden bare lige lille eller hvad?!
2. stop: 'The Handmaid's Tale' Praise be, derhjemme!

Ja, sådan siger man her i Gilead. Byen er en blanding af gammeldags dyder og moderne teknologi, lidt som Solvang i USA, men en del mere ekstrem. Og så er tonen blandt borgerne virkelig formel – det er vist en pænt religiøs by. Det er ret stenet, intet af det fremgik af min rejseguide. Den er kun fem år gammel, men så meget kan der vel ikke være sket på fem år, hva’? Det virker lidt underligt.

Nå, men jeg har det okay. Lidt hjemve, men jeg tror, det skyldes, at de lokale ikke er mega imødekommende. Kvinderne undgår øjenkontakt og mændene kører rundt i store, sorte biler, så jeg tror ikke, jeg bliver hængende så længe.

Til gengæld har jeg købt en rigtig flot purpurrød vinterfrakke (de er helt vildt moderne her), så jeg er klar til at komme til Westeros, hvor der eftersigende skulle være en ret hård vinter på vej.

Under his eye fra mig (sådan siger de her – den lokale lingo er lidt creepy).
3. stop: 'Game of Thrones' Halløj derhjemme!

Jeg håber, I har det rigtig GOT derhjemme, for det har jeg. Ups, jeg mangler da et d! Haha, jeg har haft ferie i et par uger, og jeg har allerede slået hjernen fra. Typisk mig!

Nå, men jeg er ankommet til smukke Westeros, og alt er vel. Jeg havde godt nok ikke behøvet at pakke så mange lange underbukser, for den der vinter, der ifølge Lonely Planet var på vej, er sgu endnu ikke rigtigt nået til der, hvor jeg er.

Jeg bor på et ret fedt Airbnb-værelse hos en familie i hovedstaden King’s Landing. Familien er sød, men jeg kan ikke helt finde ud af, om de er gift eller om de er søskende, og jeg tør ikke rigtigt spørge. De virker også til at have beef med de fleste af nabobyerne, men mig behandler de nu meget godt. Så længe jeg forstår, at det kun er kvinden i huset, der må sidde i den store jernstol de har, så skal det nok gå, siger de.

Jeg smutter igen – der er en lav mand, der har inviteret mig på vin. Valar morgulis fra mig (jeg tror nok, det betyder lidt det samme som ciao).
4. stop: 'Ballers' What up fam!

Wow! Jeg har haft den vildeste uge i Miami. Jeg rendte ind i en stor, skaldet dude til en NFL-kamp, som introducerede mig for nogle af sine venner, og før jeg vidste af det, vågnede jeg op med mit livs tømmermænd i smørklatten mellem en lidt mindre halvskaldet fyr og en nøgen dame på en yacht.

Jeg må indrømme, at de første stop på min tur var lidt til den dystre side, men her i Miami er der altså bare sol, fester og hurtige biler. Jeg elsker det!

Jeg må så desværre også indrømme, at jeg har brugt alle mine penge og efterhånden er lidt bekymret for mit helbred. De andre snakker om at tage til L.A., fordi de har noget biznezz derovre, men jeg tror sgu ikke hverken min lever eller min konto kan holde til det...

High fives fra Miami

Ps. Hvis I savner mig, kan I jo lige sende en kærlig tanke via MobilePay.
5. stop: 'Fear the Walking Dead' Hej venner!

Okay, min bankrådgiver ringede og sagde, hvis han så flere transaktioner foretaget i Miami, ville han spærre min konto. Så jeg er så småt på returen, men jeg er lige stoppet i Mexico på vejen, hvor jeg har et par dage, inden jeg tager tilbage til Danmark.

Jeg syntes godt nok, folk i Westworld og Westeros var lidt intense, men det er intet i forhold til de lokale her. Folk er helt vildt nærgående – seriøst, i bussen i går var der en virkelig creepy, haltende fyr, der stønnede mig i øret. Jeg sværger, han lugtede sådan helt… råddent. Sygt ulækkert.

Byen er til gengæld ret død. Jeg fatter ikke helt, hvor folk er henne, og de få der er tilbage, som ser normale ud, er heftigt bevæbnede, så dem holder jeg mig fra. Til gengæld er maden virkelig lækker. Noma got nothin’ på de bøffer, man kan få her. Så blodrøde, som var de lige skåret af dyret.

Men nu er jeg ved at være mættet af alt det rejseri og de mange anderledes oplevelser, jeg har haft, så det er vist på tide at tage hjem igen. Vi ses!
Hos HBO Nordic kan du se alle sæsoner af nogle af de mest anmelderroste nye serier som 'The Handmaid's Tale', 'Westworld', 'Big Little Lies' og selvfølgelig 'Game Of Thrones'. HBO Nordic har desuden et stort bagkatalog, der rummer nyklassikere som 'Curb Your Enthusiasm', 'The Wire' og 'Twin Peaks'. Alle nye kunder kan prøve HBO Nordic i 1 måned uden omkostninger.