Sponsoreret indhold

Tre hiphop-bangers du skal høre på Spotify denne måned

6ix9ine feat. Nicki Minaj 'Fefe'

6ix9ine er på ekstremt kort tid blevet en af hiphopscenens mest omdiskuterede og succesfulde unge rappere. Både takket være hans musik, der kombinerer melodiske elementer med en aggressiv, stedvis nærmest råbende vokal, men også takket være hans skøre personlighed og vanvittige udseende, der blandt andet inkluderer det nu ikoniske regnbuefarvede hår.

Nicki Minaj er også en stærk rapper, der i årevis har skabt røre med sine mange personligheder og skæve flows. Nu mødes de to rappere, der begge kommer fra New York, på den mærkelige, melodiske og virkelig catchy 'Fefe', der allerede er et globalt hit.

Det er ikke lige så råt som mange af 6ix9ines andre hits (tænk 'Gummo' eller 'Tati'), men skaber i stedet en blød, poppet lyd, der i virkeligheden er en perfekt blanding af 6ix9ine og Nicki Minajs musikalske verdener.

Drake 'Nonstop'

Drake kan lave nyskabende verdenshits som bounce-bangeren 'In My Feelings', der har domineret både playlisterne og internetlandskabet denne sommer. Men han kan også lave ting som 'Nonstop'; nedbarberede, rå hiphop-sange, der er nærmest umulige ikke at gå grassat til.

'Nonstop' er lavet sammen med produceren Tay Keith, der også står bag den unge rapper BlocBoy JB, som Drake lavede hittet 'Look Alive' med tidligere i år. Og 'Nonstop' er en forlængelse af den lyd – det er dunkende, intenst og fuldt af skarpe linjer, der leveres helt henkastet.

Så ja, når du er træt af at være i dine følelser til Drakes poppede sange, foreslår vi, at du sætter denne her sang på (højt!), bare for at blive mindet om, at sukkersøde Drizzy også kan være benhård.

Juice WRLD 'Lucid Dreams'

Den her sang har været for 2018, hvad Lil Uzi Verts 'XO Tour Llif3' var for 2017: En stor, poppet og druggy emorap-banger, der ender som soundtracket til sommerens mest sørgmodige og smukke stunder.

Men 'Lucid Dreams' er samtidig en kondensering af det sted, den helt unge hiphopscene er på vej hen nu. For der er klare spor af hjerteknust sang-rap i Juice WRLDs vokal, der er tydeligt inspireret af folk som Lil Uzi Vert eller Trippie Redd, men det her er mere rendyrket emo. 'Lucid Dreams' er en sang om ugengældt kærlighed, der ikke giver nogen plads til hiphoppens gamle macho-attituder.

Og så er der det der skamløse sample: Hvor vanvittigt er det lige, at det mest hypede track fra den helt unge hiphop-scene denne sommer er en ulykkelig kærlighedssang over et sample af Stings 'Shape Of My Heart'?

Hos Spotify kan du gratis streame al den musik, du elsker, eller gøre helt nye opdagelser. Udover Flow-playlisten, der giver dig den nyeste, internationale hiphop, kan du også holde øje med de nyeste, danske hiphop-tracks på playlisten DK-Rap eller finde flere internationale bangers på RapCaviar.

Spotify er gratis at bruge, og hvis du vil kunne lytte til musik uden reklamer eller hente musikken offline, kan du opgradere til Premium.