Sponsoreret indhold

Ugens kulturtilbud i København

Indlæser kulturguiden...
Kultfilm på det store lærred
Cinemateket stiller denne aften skarpt på kultfilm, når professor Anne Jerslev kigger forbi for at fortælle om genren og dens fankultur. Efter foredraget ruller Tommy Wiseaus ikoniske film ’The Room’ fra 2003 over lærredet – bedst kendt som den muligvis dårligste film nogensinde.
The Room: Gratis talk om kultfilm + filmvisning
Onsdag den 13. februar, Cinemateket
Læs mere på Facebook
Find vej
PJ Harvey møder DOX
Årets CPH:DOX-filmfestival varmer op til at løbe af stablen i slutningen af marts, og derfor er det nu tid til at afsløre dette års musikprogram. Dette sker i Empire Bio med en særvisning af den spritnye film ’A Dog Called Money’ om PJ Harvey og Seamus Murphys dokumentariske rejse gennem krig og kærlighed.
PJ Harvey / Music Launch / CPH:DOX 2019
Fredag den 15. februar, Empire Bio
Læs mere på Facebook
Find vej
Europas største gin-festival
Denne weekend bliver Lokomotivværkstedet fyldt til randen med den pureste gin – og en lille smule tonic – når Europas største gin-event, Copenhagen Gin Festival, for tredje gang løber af stablen. Hele 70 stande er klar med gin, mad, snacks, tonic og udstyr til hjemmebaren.
Copenhagen Gin Festival 2019
Fredag den 15.-søndag den 17. februar, Lokomotivværkstedet
Læs mere på Facebook
Find vej
Smadderpop med Søn
Oplev et af tidens varmeste, nye stjerneskud vise deres værd på scenen, når den københavnske kvintet Søn indtager Ideal Bar. Med sig bringer de deres stærke smadderpop og rockede poesi, som man kan høre på deres spritnye debutalbum, ’Det skandinaviske design’, hvis udgivelse denne aften fejres i stor stil.
Søn – Det Skandinaviske Design
Lørdag den 16. februar, Vega
Læs mere på Facebook
Find vej
Vinterferie i Absalon
Vinterferien er over os (eller i hvert fald over de yngste af slagsen) – og der er som altid masser af gode grunde til at svinge forbi Absalon på Vesterbro. Hele ugen er der aktiviteter for store og små, mens der om lørdagen går sport i legen til De Absalonske Lege med alt fra kartoffelstafet til slang-dyster.
De Absalonske Lege
Lørdag den 16. februar, Absalon
Læs mere på Facebook
Find vej
Lysfest i mørket
I anledningen af Copenhagen Light Festival omdannes Blågårds Plads denne lørdag til én stor, magisk lysfest. Oplev åbningen af Karoline H. Larsens lysinstallation ’SPOR’, lav lysbilleder med de mindste, varm dig med en skål gratis, lækker suppe eller sluk tørsten i bæredygtig øl til heftige toner fra dj Anthon Stacks.
Lysfestival, ferniseringer, folkefest
Lørdag den 16. februar, Blågårds Plads
Læs mere på Facebook
Find vej