Sponsoreret indhold

Ugens kulturtilbud i København

Indlæser kulturguiden...
Beyoncé og mikrobryg
Pop-, rock- og ungdomskulturmuseet Ragnarock er endnu engang klar med friske mikrobryg og et foredrag om en af musikkens allerypperste legender. Denne gang stilles der skarpt på superstjernen Beyoncé – hendes transformation, hits, roller og hvordan, hun har redefineret rammerne for det at være musikstjerne.
Rockgiganter og mikrobryg – Beyoncé
Onsdag den 13. marts, Ragnarock
Læs mere på Facebook
Find vej
Eksperimenterende popmagi på Vega
I efteråret begik den Nao sin anden langspiller ’Saturn’, der nu har sendt det britiske stjerneskud på en Saturn-turné, der tager hende forbi Vega på Vesterbro. Her er hun klar til at synge foråret helt ind under huden på sit publikum med sine boblende, varme og smittende soul- og funk-inficerede future-pop.
Nao – Saturn Tour
Onsdag den 13. marts 2019, Vega
Læs mere på Facebook
Find vej
Mød kvinden bag SKAM
Var du en af dem, der kunne mærke »Alt er love«-mantraet helt inde i hjertet, da ’Skam’ revolutionerede skærmen? Så kan du passende kigge forbi Politikens Hus, hvor skaberen, manuskriptforfatteren og instruktøren bag ’Skam’, Julie Andem, lægger vejen forbi til et yderst sjældent interview.
Mød kvinden bag SKAM
Fredag den 15. marts, Politikens Hus
Læs mere på Facebook
Find vej
Ferrante-feber i Cinemateket
Siden filmatiseringen af Elena Ferrantes roman ’Min geniale veninde’ sidste år indtog HBO med stor succes, har Ferrante-feberen spredt sig vidt og bredt. I den forbindelse har Cinemateket søsat en temaserie om den italienske forfatter, der denne lørdag byder på en gratis litterær salon samt en efterfølgende visning af Ferrante-filmatiseringen ’Forladte dage’.
Gratis litterær salon: Ferrantes forfatterskab
Lørdag den 16. marts, Cinemateket
Læs mere på Facebook
Find vej
’O Brother, Where Art Thou?’
Tilbring søndagen i selskab med Coen-brødrene, når deres mesterværk ’O Brother, Where Art Thou?’ fra 2000 løber over det store lærred. Film- og musikkritiker Henrik Queitsch er klar med en introduktion til filmen, der er en gennemmusikalsk, skæv fortolkning af Homers ’Odysseen’.
Queitsch og Coen: ‘O Borther, Where Art Thou?’
Søndag den 17. marts, Cinemateket
Læs mere på Facebook
Find vej