Sponsoreret indhold

Ugens kulturtilbud i København

 
Sponsoreret indhold

Næste uges kulturtilbud

i København

Din guide til næste uges kulturelle begivenheder i København. I næste uge kan du drømme dig væk til surffilm-aften, tage til ska-festival eller opleve den lovende RnB-kronprins Elias Boussnina og den garvede New York-komiker Todd Barry.

R'n'b-talent i Lille Vega

Rapperen Yung Coke har skiftet ham og leverer nu blød r'n'b og melankolsk pop under sit mere borgerlige navn: Elias Boussnina. På kort tid har sangeren bevæget sig ind på hitlisterne, så der er god grund til at opleve ham i Lille Vega, inden karrieren skyder afsted.

Elias Bousnina – VEGA
Tirsdag den 30. april, VEGA
Læs mere på Facebook

FIND VEJ

#visuelbranding

Er du insta-forvirret og æstetik-konfus, eller trænger du bare til lidt flere likes? Så kan det være, at Dansk Artist Forbunds Instragram-kursus for kunstnere er noget for dig. Tirsdag kan du nemlig blive klogere på visuel branding, SoMe-markedsføring og sjove hashtags på Christianshavn.

Instagram for Kunstnere – Ekstrakursus
Tirsdag den 30. april, Dansk Artist Forbund
Læs mere på Facebook

FIND VEJ

Bølgen blå på det hvide lærred

Er du glad for film og drømmer du ofte om sol, strand og saltvandshår? Så er Empire Bios Surf-filmaften skræddersyet til dig. Cine Mar præsenterer fem korte dokumentarfilm om livet som vind-og-vandhund og hele surf-kulturen, der følger med. Alle gæster har desuden mulighed for at vinde lækkert surf-udstyr og sågar en uges surfcamp-tur til Frankrig.

Cine Mar – Surf Movie Night Copenhagen
Tirsdag den 30. april, Empire Bio
Læs mere på Facebook

FIND VEJ

Ska-festival

Fra torsdag og ugen ud er der dømt Skandinavisk Ska Festival, hvor du kan opleve livekoncerter, fester, jamaicanske lækkerier og meget mere. Fredag kan du opleve fire af Nordens største ska/reggae-crews i en battle om at blive King of the North på H15 eller tage til en solid Carribean Uptempo fest på Frederiksberg.

Scandinavian Ska Festival! Ft. Keith & Tex + Clash of the North
Torsdag den 2. maj, H15
Læs mere på Facebook

FIND VEJ

Stand-up i verdensklasse

Fredag kan du opleve en af New York-scenens store komikere, når den garvede Todd Barry besøger Comedy Zoo. Måske kender du ham fra tv-serien 'Louie' eller for sin halvtørre humor og rolige gemyt. Uanset hvad, garanteres stand-up komik i verdensklasse.

Todd Barry US
Fredag den 3. maj, Comedy Zoo
Læs mere på Facebook

FIND VEJ

Elektroniske dæmoner i Koncerthuset

Efter lang tids venten er den elektroniske duo Kenton Slash Demon tilbage med den nye ep ’Oli’. I forbindelse med udgivelsen kan du opleve makkerparrets futuristiske beats i samspil med nytænkende, stemningsfuld lysarkitektur.


Kenton Slash Demon live
Lørdag den 4. maj, DR Koncerthuset
Læs mere på Facebook

FIND VEJ