Sponsoreret indhold

Bussen er fyldt med de særeste, fedeste og klogeste mennesker, der med samtlige fingre på pulsen kender til tricks og eventyr, du ikke anede fandtes. Hop på dit livs kyndigste køretur med insiderbriller på og se kulturen gennem nye øjne. Oplevelserne starter lige her.

Bussen er fyldt med de særeste, fedeste og klogeste mennesker, der gemmer på tips, tricks og autentiske oplevelser, du ikke anede fandtes – og det er lige her, dit livs kyndigste køretur starter. Vi har inviteret en række eksperter til at dele deres indforståede insiderviden og ypperste hemmeligheder ud fra lige netop deres felt. Hop med på bussen ud til steder, du ikke kendte, med ekspertpar, der med samtlige fingre på pulsen har gjort benarbejdet for dig. Tag eksperternes briller på og se kulturen gennem nye øjne. Oplevelserne starter lige her.

Bio

Mød eksperterne

Mikkel Karstad

Udover at være kok er Mikkel madstylist, rådgiver og forfatter af bøgerne ’Evergeen’, ’Gone fishing’ og ’Spis’.  I 19 år har han mættet sin heldige kone, Camilla, som han har fået fire børn med.

weyoutheyate.com

Mads Battefeld

Mads har lavet mad i både Japan, Spanien og Danmark og er netop hjemvendt fra Tokyo, hvor han har været sushikok på Hakkoku. I sensommeren 2019 åbner han sin helt egen sushirestaurant i København: Sushi Anaba.

Sushi Anaba

Mikkel Karstad

Kok, madstylist, rådgiver og forfatter.
45 år, gift med Camilla på 19. år og far til fire børn. Står bl.a. bag bøgerne ’Evergreen’, ’Gone fishing’ og ’Spis’.

weyoutheyate.com

Mads Battlefeld

Kok med erfaring fra Japan, Spanien og Danmark. Lige hjemvendt fra Tokyo som sushikok på Hakkoku. Åbner egen japansk sushirestaurant isensommeren 2019: Sushi Anaba.

Sushi Anaba

Video

Eksperterne på tur

Insidertips

Eksperternes bedste anbefalinger

Mads' tre tips
Insidertip #1
Kulturtårnet på Knippelsbro arrangerer middag næsten hver fredag. Her kan man nyde den smukkeste udsigt og solnedgang midt i trafikkaosset. Temaet for middagene skifter fra gang til gang – og måske kommer der en fredagsmiddag med en sushikok!
FIND VEJ
Insidertip #2
Tag tidligt ud på Refshaleøen en hverdagsmorgen og nyd den dejligste sausage-roll fra Lille Bakery. Smut derefter over på La Banchina, drik et glas naturvin, hop i badetøjet og tag et dyk fra badebroen – og smut derefter op i deres smukke sauna. Nyd stilheden og udsigten, mæt og tilfreds.
FIND VEJ
Insidertip #3
Hver uge kan man komme med en kutter ud fra Nordhavnen og fange fisk. Her er der god mulighed for at få røde kinder og fange sin egen aftensmad. Det eneste, man skal gøre, er at bestille en plads og have fiskekortet klar. Fiskekort kan bestilles som dagskort for 40 kroner.
Mikkels tre tips
Insidertip #1
Hver måned laver min kone og jeg langbordsmiddage i mit lille lokale på Strandvejen 34. Der er plads til 16 personer, som umiddelbart ikke kender hinanden, men som deler et måltid (seks grønne retter og en dessert) og får snakket med hinanden – meget uformelt og hyggeligt.
FIND VEJ
Insidertip #2
Sidst i maj kan du plukke hyldeblomster i Fælledparken. Duften af hyldeblomsterne er for mig lig med sommer, børn og gode venner. Bare husk at plukke dem, der er over tissehøjde!
FIND VEJ
Insidertip #3
Lån høns! Vi har lånt tre høns i Miljøpunkt Østerbro, som i seks måneder har gået i vores baggård, spist vores grønne rester og leveret tre nylagte æg til os hver dag. Det er genialt – så nu skal vi nok snart have vores egne.
FIND VEJ
Se også

tidligere eksperter på tur

Bare rolig. Bussen kører snart igen – og et helt nyt ekspertpar er klar til at tage dig med på opdagelsesrejse …

Oplevelser
starter i bussen