Sponsoreret indhold
Endelig kan de streames:

Fem fantastiske film med
kraftpræstationer

Mange af filmhistoriens største værker hviler på en helt særlig skuespilpræstation. Fem nye film, der kan streames på Blockbuster, indeholder netop ikoniske optrædener af nogle af vor tids største skuespillere – fra danske Mads Mikkelsen og Victoria Carmen Sonne til verdensstjerner som Nicole Kidman, Christian Bale og Emma Stone.

Arctic

Mads Mikkelsen leverer uden tvivl karrierens mest fysiske præstation i overlevelsesfilmen ’Arctic’, hvor han er eneste mand på skærmen.

Mikkelsen spiller Overgård, der efter et flystyrt strander alene på Arktis og må klare sig på egen hånd. Da en redningshelikopter kommer til hans undsætning, men også forulykker i det voldsomme vejr, overlever en kvinde – men så stærkt medtaget, at Overgård må begive sig ud på en frygtindgydende færd over bjergene for at redde hende.

Det er en imponerende og brutal film om menneskets kamp mod naturen meget langt fra romantiske Robinson Crusoe-fortællinger fra varmere himmelstrøg.

Kan streames nu på Blockbuster

The Favourite

Emma Stone, Rachel Weisz og Olivia Colman udgør et af nyere tids saftigste ensembler i den sorthumoristiske og visuelt enestående ’The Favourite’ om tre kvinders intense magtkamp ved hoffet i 1700-tallets England.

Det virker næsten uretfærdigt, at blot Colman løb med en Oscar for sin præstation som den forrykte dronning Anne i den kritikerroste film. På hver side af hende kæmper Weisz som Lady Sarah og Stone som stuepigen Abigail formidabelt om hendes kongelige højheds gunst og den medfølgende magt.

Den voldsomt underholdende film er sprængfuld af sylespidse replikker, fantastiske kostumer, beskidt liderlighed og morderiske intriger. Hvad mere kan man ønske sig?

Kan streames nu på Blockbuster

Usynligt Hjerte

Victoria Carmen Sonne er dansk films mest lysende nye stjerne, og i denne dybt originale debutfilm spiller hun ekspornostjernen Laura, der plages af sin fortid. Men ’Usynligt hjerte’ zoomer også ind på en handicaphjælper med misbrugsproblemer, der tager to mænd med Down’s Syndrom med på bordel, og en teenager, som filtres ind i magtkampene i et hooliganmiljø.

De tre løst forbundne historier udspiller sig over et døgn, og den tabubrydende film går helt tæt på det sårbare og det ømme og skildrer seksuelle gråzoner, når den tager os med ud i hjørner af København, de fleste normalt ikke stifter bekendtskab med.

Kan streames nu på Blockbuster

Vice

Den Oscar-vindende instruktør Adam McKay har hyret en solid stjerneparade i denne demaskering af Dick Cheney, den mest magtfulde vicepræsident i USA’s historie. Christian Bale leverer en monsterpræstation i hovedrollen og er fuldstændig uigenkendelig efter at have taget 20 kilo på, afbleget sine øjenbryn og raget håret af. Han bakkes op af skuespil i verdensklasse fra blandt andre Amy Adams, som Cheneys hustru, Steve Carell som Donald Rumsfeld og Sam Rockwell som præsident George W. Bush.

Filmen fremstiller den kyniske, magtliderlige puppetmaster Cheney som den egentlige leder i Det Hvide Hus og er et vildt satirisk ridt pakket med metahumor og eksperimenterende legesyge som Shakespeare’ske monologer, rulletekster midt i filmen og en fortællerstemme på speed.

Kan streames nu på Blockbuster

Destroyer

Nicole Kidman er uden tvivl en af vor tids største skuespillere, og i denne intense hævnthriller ruller hun sig helt ud. Hun giver Christian Bales fysiske transformation i ’Vice’ kamp til stregen med gråstænket, fedtet hår, rynket hud og dystre rander under øjnene i rollen som den alkoholiske politikvinde Erin Bell.

Bell fik sit liv smadret, da hun gik undercover i en brutal bande, og nu søger hun 17 år senere hævn imod bandelederen. ’Destroyer’ maler et mørkt og stemningsfuldt portræt af Los Angeles’ snuskede, kriminelle underverden og bevarer spændingen frem til det blændende, overraskende klimaks i filmens sidste minutter.

Kan streames nu på Blockbuster