Kampagne for det bæredygtige brand Aiayu.

Jobopslag: Er du journalisten, der skal hjælpe Soundvenues læsere med at shoppe klogt?

Tiden er til at købe klogt. Shoppe færre, men bedre ting. Øge din livskvalitet og skåne miljøet. Men udbuddet er uoverskueligt, og internettet utroværdigt.

Soundvenue vil være en guidende stemme, en hjælpende hånd, når vores læsere overvejer at købe nyt. Om det er tøj, elektronik eller ting til din bolig og personlige pleje. Nøjagtig som vi i dag inspirerer vores læsere i deres valg inden for musik, mode, serier og film.

Hvad er de bedste køb, og hvordan belaster du kloden mindre, gør dig selv gladere og bruger dine penge fornuftigt? Det skal Soundvenue belyse gennem blandt andet guides, ekspertvurderinger og kritiske klummer.

Din profil

Vi søger en journalist, der skal forme og eksekvere Soundvenues nye indholdsunivers.

En solid ballast inden for skriftlig formidling, sociale medier og en kreativ impuls til at udfordre skabelonerne er helt central.

Du skal også elske jagten på det gode og kloge køb, og du forventes at være knivskarp på nye tendenser. Men Soundvenues nye univers skal ikke være en forbrugsaccelerator, der tilskynder mange, hurtige køb, så du skal kunne forankre dit overblik i produktlandskabet i kerneværdier som kvalitet, bæredygtighed, æstetik og affordability.

Dertil skal du evne at arbejde selvstændigt, have mange bolde i spil og trives på en arbejdsplads, hvor der er kort fra idé til handling. Du prioriterer et godt forhold til dine kolleger og en arbejdsplads, hvor man kan have det sjovt.

Om Soundvenue

Soundvenue er et dansk kulturmedie med mere end ti år på bagen og en toneangivende stemme inden for musik, mode, tv og film. Med over én million månedlige besøg på Soundvenue.com og et stort følge på Instagram og Facebook taler vi time for time til en stor målgruppe mellem 18 og 35 år, kritiske, veluddannede og bosiddende i landets største byer.

Formalia

* Opstart 1. august på kontoret i Kbh. K.
* Stillingen er deltid, 20 timer/uge, med potentiel opgradering til fuld tid.
* Løn efter aftale.
* Ansøgningsfrist 16. juni.
* Ansøgningen sendes til chefredaktør Nicolai Torp på nto@soundvenue.com.

Din ansøgning bør som minimum indeholde lidt om din profil og din vision for Soundvenues nye univers.