Soundvenue Filmcast: Er ‘Game of Thrones’ mere event end tv-serie? / Vinterbergs farlige internationale comeback

Soundvenue Filmcast: Er ‘Game of Thrones’ mere event end tv-serie? / Vinterbergs farlige internationale comeback

Abonnér via iTunes
RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast diskuterer vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Thomas Spejlborg Sejersen ‘Game of Thrones’ succes – for er den blevet immun over for kritik? Hvad sker der, når tv-serier bliver til begivenheder i sig selv?

Og vi bliver i internationalt farvand. Sidst dansk films gulddreng Thomas Vinterberg prøvede kræfter med film på engelsk (‘It’s All About Love’ og ‘Dear Wendy’), sendte det kometkarrieren på afveje, men efter fornyet succes med ‘Jagten’ vender han nu tilbage til udlandet. Er udfaldet så bedre denne gang, eller går Vinterberg tilbage til en fuser med  ‘Far from the Madding Crowd’?

Vi gør også status på ‘Twin Peaks’-genoplivningen efter David Lynchs opsigtsvækkende exit og vender, hvad vi synes om den første teaser for ‘True Detective’ sæson 2. Endelig skal I selvfølgelig heller ikke snydes for vores angstplagede svar i hurtigrunden.

Dette afsnit er sponsoreret af Viaplay.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.