Soundvenue Filmcast: Vanvidsbraget ‘Mad Max’ / Komikerfænomenet Amy Schumer

Soundvenue Filmcast: Vanvidsbraget ‘Mad Max’ / Komikerfænomenet Amy Schumer

Abonnér via iTunes
RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast går diskuterer vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Thomas Spejlborg Sejersen diskuterer, om ‘Mad Max: Fury Road’ med Tom Hardy og Charlize Theron er årets actionbrag.

Derefter går de i kødet på Amy Schumer, den hotteste komiker i USA lige nu, og hendes grænseoverskridende perversitet og knivskarpe kønssatire.

De når også omkring Robert Downey Jr.’s pludselige exit fra et ‘Avengers’-interview og vilkårene for filmjournalistik i blockbusternes stramt styrede æra. Og så vender de ugens andre premierer, afslører hævnplaner i hurtigrunden og leverer streaming-anbefalinger på 30 sekunder.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.