Soundvenue Filmcast: ‘Klovn Forever’, TV 2’s dramagennembrud med ‘Norskov’ og Emmy Awards

Soundvenue Filmcast: ‘Klovn Forever’, TV 2’s dramagennembrud med ‘Norskov’ og Emmy Awards

Abonnér via iTunes
RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast diskuterer vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Thomas Spejlborg Sejersen den ventede ‘Klovn Forever’, hvor Casper Christensen og Frank Hvam igen går helt til grænsen. Holder duoens pinlighedskomik stadig, eller føles det som midaldrende mandschauvinistisk drengerøvshumor her i 2015?

Derefter skal det handle om TV 2, der i årevis har forsøgt at hamle op med DR på dramafronten. Det er bare aldrig rigtigt lykkedes, men hvorfor ikke? Og er den helt nye satsning, ‘Norskov’, TV 2’s første store succes? Podcasterne har set de tre første afsnit og kommer med en for mange nok overraskende dom.

Endelig kommer de også omkring tv-verdenens svar på Oscar, Emmy-uddelingen, hvor ‘Game of Thrones’ var den store sejrherre, og som i år kan siges at have taget et markant skridt fremad. Også hurtigrunden og streaminganbefalinger på 30 sekunder er som altid i spil.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.