Soundvenue Filmcast: Er ’Rogue One’ så god, som rygtet siger?

Soundvenue Filmcast: Er ’Rogue One’ så god, som rygtet siger?

Abonnér via iTunes

RSS-feed

’Star Wars’-feberen raser igen med den længe ventede spinoff ’Rogue One: A Star Wars Story’. Filmen handler om de modige rebeller, der skaffede tegningerne over Dødsstjernen, som er i Princess Leias hænder i begyndelsen af den første ’Star Wars’-film, og den har folk som Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Ben Mendelsohn, Riz Ahmed og Forest Whitaker på rollelisten.

’Rogue One’ har fået en flot modtagelse, men i vores podcaststudie deler den vandene blandt vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Thomas Spejlborg Sejersen.

Eksplosiv eller anonym, drønunderholdende eller intetsigende? Vi diskuterer Gareth Edwards fantasybrag, først helt uden at afsløre væsentlige detaljer og siden i et dedikeret spoiler-segment, hvor vi vender alt fra slutningen til de overraskende cameos. Bare rolig – vi advarer grundigt først.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.