Soundvenue Filmcast: Gysersensationen ’Get Out’ og Casper og Frank i ’Dan Dream’

Soundvenue Filmcast: Gysersensationen ’Get Out’ og Casper og Frank i ’Dan Dream’

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Lise Ulrich går i denne udgave af Soundvenue Filmcast i kødet på komikere, der gerne vil tages seriøst – i hvert fald et stykke hen ad vejen.

Først kigger trioen nærmere på Casper Christensen og Frank Hvams første fælles afstikker fra ’Klovn’ i mange år, folkekomedien ’Dan Dream’ om en flok fantaster, der forsøger at skabe den første elbil i 80’ernes Danmark.

Og dernæst står den på den hotteste film i USA lige nu, gyseren ’Get Out, der er komikeren Jordan Peeles instruktørdebut og har fejet benene væk under publikum i hjemlandet med sin spydige kommentar til behandlingen af sorte.

Lykkes ’Dan Dream’ og ’Get Out’ med at vække både grin og gys – og kommer de i mål med deres budskaber?

Det diskuterer panelet, som dog lægger ud med af- og anbefalinger, ligesom de også skal quizze og holde dedikerede taler til nationen.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.