Soundvenue Filmcast: Årtusindets film special – indrømmelser, hovedrysten og de store perspektiver

Soundvenue Filmcast: Årtusindets film special – indrømmelser, hovedrysten og de store perspektiver

Abonnér via iTunes

RSS-feed

115 danske filmfolk har givet deres besyv med i Soundvenues store afstemning om årtusindets bedste danske og udenlandske film. Og også vores tre faste filmcast-panelister – vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Lise Ulrich – har stemt.

Der er ikke mange fællestræk ved deres lister og således god grobund for en diskussion om valg og fravalg i den spritnye Soundvenue Filmcast.

Trioen forsvarer deres egne lister og stiller undrende spørgsmål til de andres. De kommer også med deres personlige perspektiv på den samlede danske og udenlandske liste, og hvad de siger om de første sytten års filmkunst efter årtusindskiftet – og fortæller, hvordan de selv gik til den nærmest umulige opgave.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Se hele det store fokus på Årtusindets Bedste Film HER.