Soundvenue Filmcast: Racekomedie i Netflix’ ’Dear White People’, animéhittet ’Your Name’ og Brad Pitts bekendelser

Soundvenue Filmcast: Racekomedie i Netflix’ ’Dear White People’, animéhittet ’Your Name’ og Brad Pitts bekendelser

Abonnér via iTunes

RSS-feed

I den nye udgave af Soundvenue Filmcast tager vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Lise Ulrich på ballonfærd fra et japansk kæmpehit og en kontroversiel Netflix-serie til Brad Pitts opsigtsvækkende afsløringer, ’Guardians of the Galaxy 2’, Lone Scherfigs ’Their Finest Hour’ og en mesterlig sydkoreansk perle.

’Your Name’ har overgået Miyazakis ’Chihiro & heksene’ ved billetlugerne og er blevet en af de største japanske biografsucceser nogensinde. Filmen kombinerer en magisk body-swap-historie med teenageliderlighed og et score, der deler vandene, men er filmen på Miyazaki-niveau også med danske øjne?

Det diskuterer panelet, før det skal handle om den nye, roste Netflix-komedieserie ’Dear White People’, der handler om racestridigheder på et overvejende hvidt elite-universitet i USA.

Fortæller serien os noget nyt om den for tiden heftigt diskuterede racetematik, og formår den at forene de alvorlige emner med det lette humoristiske tråd? Vi går i kødet på serien, ikke mindst afsnittet instrueret af ’Moonlight’-instruktør Barry Jenkins.

Til sidst diskuterer vi Brad Pitts nylige bekendelser om sit alkoholmisbrug, og allerførst skal det handle om det bedste og værste vi har set siden sidst. Hvilket ikke er så nemt, som det lyder.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.