Soundvenue Filmcast: Aronofskys polariserende ’Mother!’ og håbet i ’Team Hurricane’-bølgen

Soundvenue Filmcast: Aronofskys polariserende ’Mother!’ og håbet i ’Team Hurricane’-bølgen

Soundvenue Filmcast program 60 står i eksperimenternes tegn.

Darren Aronofskys psykohorrorfilm ’Mother!’ med Jennifer Lawrence og Javier Bardem er både blevet kaldt en »syg joke« og »et mesterværk«, og man kan roligt sige, at den også deler vandene mellem vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Lise Ulrich i studiet.

Historien om parret, hvis tilsyneladende idyl i et smukt nynoveret hus langt ude på landet bliver brudt af en række ubudne gæster, får temperamenterne i kog og diskussionen til at blusse.

Mere konsensus er der, når trioen tager hul på Annika Bergs teenagefilm ’Team Hurricane’, der ikke ligner noget andet, vi har set i dansk film. Og som måske er eksponent for en tiltrængt bølge af film lavet af og for unge kvinder.

Som altid står den også på afslørende quiz, ligesom vi i bedste/værst-runden kommer omkring titler som ’Borg’, ’The Mist’, ’Passengers’, ’The Trip to Spain’ og Facebook-serien ’Strangers’. Men det hele starter med en underlig overgang fra Martins lejlighedsprojekt til Jacobs ’Twin Peaks’-bedrift.

Soundvenue Filmcasts temamusik er komponeret af Jonas Colstrup.