Allersidste Soundvenue Filmcast: Farvel for altid med årets serier, film, chok, opstød og meget mere

Allersidste Soundvenue Filmcast: Farvel for altid med årets serier, film, chok, opstød og meget mere
Soundvenue Filmcast slutter af med et nytårsbrag – helt i Leonardo DiCaprio og Jay Gatsbys ånd.

Årets udgang er altid forbundet med en vis portion vemod, men det gælder særligt i denne udgave af Soundvenue Filmcast. Det er nemlig ikke bare den sidste i 2017 – men den sidste nogensinde.

Efter 70 programmer er det tid til at takke af, mens legen er god, og god er legen i særdeleshed i den store finale, hvor podboksens sædvanlige trio bliver udvidet markant.

Som altid indtager vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich mikrofonerne, og de får selskab af to velkendte stemmer, som har været faste indslag gennem Soundvenue Filmcasts treårige levetid: Sofie Lykke Stenstrop og Thomas Spejlborg Sejersen.

Femkløveret siger ordentligt og andægtigt farvel til Filmcast, men det bliver bestemt ikke tårevædet nostalgi det hele. Først og fremmest kigger afslutningspodcasten nemlig tilbage på året, der gik i film- og serieland. Årets serier og film skal findes og suppleres af årets chok, overraskelse, skuffelse, oplevelse og sure opstød, og der er garanti for hån, spot og latterliggørelse under rødvinsflaskens småtåger, når panelet udfolder deres meget forskellige bud.

Tusind tak til alle, der har lyttet med gennem årene. Og en særlig tak til Jonas Colstrup, der har komponeret Soundvenue Filmcasts temamusik.

Soundvenue vender tilbage med nye podcasteventyr på film- og serieområdet i det nye år. Få et overblik over alle Soundvenue Filmcast-udsendelser her.

Denne udgave af Soundvenue Filmcast er sponsoreret af Drive Now.