Standard #15: 2017 Wrap-Up med Kesi – årets album, sange, overraskelser og skuffelser

Standard #15: 2017 Wrap-Up med Kesi – årets album, sange, overraskelser og skuffelser
Kesi.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Hvad var årets bedste sang og album? Hvad har det betydet, at Soundcloud-rap er skyllet ind over hiphopverdenen? Hvad var den største skuffelse i 2017? Og hvad kan vi vente os af 2018?

Få svar på alt det og meget mere i årets sidste afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor værterne Kristian Karl og Mads Viktor ser tilbage på hiphopåret anno 2017 i selskab med Kesi. Jep: Vi har inviteret gæsten fra den allerførste episode af Standard tilbage i studiet for at hjælpe med at runde året af. Full circle, som man siger.

Kesi har selv haft et pænt overdådigt 2017: Fra storhittende singler som ‘Mamacita’ og ‘Følelsen’ til legendariske tv-optrædener til årets P3 Guld og Danish Music Awards. Men nu handler det altså om hele hiphopåret.

Vi ses i 2018!

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet – også inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.

Abonnér på Standard via iTunes HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af