Cardi-cast i Standard #22: Er ‘Invasion of Privacy’ Cardi B’s ‘Lemonade’?

Cardi-cast i Standard #22: Er ‘Invasion of Privacy’ Cardi B’s ‘Lemonade’?
Cardi B.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

For et år siden var det de færreste, der kendte til Cardi B. Og hvis de gjorde, var det nok primært fordi, hun var en mindre Instagram-stjerne og reality tv-sensation.

Nu er hun en af hiphopscenens største stjerner. Hendes debutalbum, ‘Invasion of Privacy’, er netop landet, samtidig med at hun har annonceret sin graviditet på tv i ‘Saturday Night Live’. Cardi B’s navn er på alles læber.

Hvordan er Cardi blevet et ikon på under et år? Kan debutalbummet leve op til de gigantiske forventninger? Og gør de mange sange om utroskab og ustabile forhold det her til Cardi B’s svar på ‘Lemonade’ – med hendes forlovede Offset i Jay-Z-rollen?

De spørgsmål prøver værterne Kristian Karl og Mads Viktor at få svar på i det nye afsnit af Standard, hvor de får besøg af Soundvenue-skribenten Sofie Aukdal, der allerede sidste år skrev om fænomenet Cardi B.

Derudover: Er Roskilde-programmet lige lovlig konservativt, nu hvor Cardi ikke kommer? Var det Gucci Mane eller T.I., der opfandt trap? Og hvad i alverden foregår der på den nye Drake-single?

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.