Lillebittebock gæster Standard #23: Hvem er de nye danske hiphopstjerner?

Lillebittebock gæster Standard #23: Hvem er de nye danske hiphopstjerner?
Lillebittebock.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

I denne uge har Soundvenue haft fokus på de nye danske rappere, vi spår et stort 2018 – og det skal selvfølgelig også diskuteres i ugens Standard.

Kan rappere som Omar og Dayzon fornye den afrikansk- og fransk-inspirerede gaderap? Hvor langt kan folk som Baby Bino, Lillebittebock og de andre unge vilde inden for den danske Soundcloud-bølge nå? Og hvad sker der lige for de internationalt ambitiøse engelsksprogede rappere som K-phax og Flexlikekev?

Værterne Kristian Karl og Mads Viktor tager den store analyse af de nye danske rappere i det nye afsnit af Standard, hvor de får besøg af stortalentet Lillebittebock, der fortæller om sin musik og har nummeret ‘Fucked op’ med til en eksklusiv premiere.

Derudover: Kommer Kanye West til at overtage hele verden, når han udgiver en række album til sommer? Hvad synes vi om det nye Sivas-album? Og hvad sker der lige for J. Cole vs. Lil Pump-beefen?

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Gå på opdagelse i vores tema om nye danske rappere HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af