Standard Ekstra: Post Malones ølbong-album og Kanyes Twitter-meltdown

Standard Ekstra: Post Malones ølbong-album og Kanyes Twitter-meltdown
Post Malone.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes, samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Post Malone er en af verdens største rappere. Ikke dårligt for en kunstner, der i lang tid blev betragtet som lidt af en joke.

Nu er hans nye album ‘Beerbongs & Bentleys’ landet, og Post Malones modsætninger er tydelige som aldrig før. På den ene side er han ekstremt kluntet og goofy: Hvilken anden rapper ville nogensinde putte ordet ølbong i sin albumtitel? Men samtidig er albummet virkelig melodisk, nuanceret og gennemført.

Hvor står vi i Post Malone-debatten? Er det her hans store emorap-hovedværk? Og hvorfor kommer der hits, hver gang hans stemme går over i vibrato?

Find ud af det hele i det nye afsnit af Standard Ekstra, vores ekstra-podcast omkring vært Kristian Karl, der taler om de mest aktuelle udgivelser og begivenheder, lige når de sker, samt spiller de vigtigste nye hiphopsange (bare rolig: Vært Mads Viktor er tilbage igen på podcast-pinden til den næste, normale udgave af Standard).

Denne uges gæst er musikredaktør hos Soundvenue, Christian Wolkoff, der har taget sine favorit Post Malone-linjer med samt analyserer rapperens vokalstil.

Derudover: De vigtigste nye sange, en analyse af Kanyes seneste Twitter-meltdown og et helt nyt segment: En brevkasse med læserbreve!

Standard Ekstra er et kortere supplement til Standard, der reagerer hurtigt på vigtige nye begivenheder og udgivelser i hiphoppens verden. Vært Kristian Karl gæstes typisk af eksperter, oftest fra Soundvenues redaktion, og vender ugens mest uomgængelige begivenheder og nye numre.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af