Standard Ekstra: Kanye West og Kid Cudi kæmper mod de indre dæmoner på ‘Kids See Ghosts’

Standard Ekstra: Kanye West og Kid Cudi kæmper mod de indre dæmoner på ‘Kids See Ghosts’
Kid Cudi og Kanye West.
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes, samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Kanye West og Kid Cudi har taget hinanden i hånden og besluttet sig for at konfrontere deres dæmoner. Og det er der kommet et strålende album ud af!

For de to rapperes ‘Kids See Ghosts’-projekt er på en måde alt det, Kanye Wests ‘Ye’ ikke var: Hudsløst ærligt, lydmæssigt nyskabende og fuldstændig helstøbt.

Hvordan er de to rappere efter alle de års venskab endt med at lave det her album? Hvilken plads har ‘Kids See Ghosts’ i serien af album, Kanye har lavet i Wyoming? Og vinder englene eller dæmonerne i Kanye og Cudis spirituelle univers?

De spørgsmål prøver vært Kristian Karl og ugens gæst, musikredaktør hos Soundvenue Christian Wolkoff, at svare på i Standard Ekstra.

Derudover: Lillebittebocks smukke nye single, Chief Keefs seneste mumblerap-track og Nicki Minajs lumre sex-rap.

Standard Ekstra er et kortere supplement til Standard, der reagerer hurtigt på vigtige nye begivenheder og udgivelser i hiphoppens verden. Vært Kristian Karl gæstes typisk af eksperter, oftest fra Soundvenues redaktion, og vender ugens mest uomgængelige begivenheder og nye numre.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.