Er Sivas blevet voksen? Soundvenues hiphop-podcast analyserer rapperens nye album ‘Contra’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Man ved, der er ved at ske noget særligt, når manden, der bragte autotune til Danmark, pludselig hiver guitaren frem.

Det var ikke desto mindre lige det, der skete, da Sivas indvarslede sit nye album ‘Contra’ med den Reza-producerede single ‘4Livet’, hvor rapperen bag hits som ‘D.A.U.D.A.’ og ‘Sidste Timer’ pludselig rappede over et helt minimalistisk guitarbeat.

Dén uventede drejning har rejst en række spørgsmål til det nye album: Betyder det her et stort stilskifte for Sivas? Eller holder han sig stadig indenfor den gaderap-stil, han selv har været med til at skabe? Hvilken rolle har Sivas egentlig på den danske hiphopscene lige nu?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor de også tager tilbage i tiden, og fortæller hvorfor Sivas er en af de mest betydningsfulde artister i moderne dansk hiphophistorie.

Derudover: Kanye holder gudstjeneste på Coachella, ‘Stan’ er officielt et ord og Sleiman sagsøger 6ix9ine.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af