Sponsoreret indhold

Vi mangler ligestilling bag mikserpulten, og Smirnoff er klar til at tage kampen op. Med det tre-årige globale initiativ Smirnoff Equalising Music er missionen at fordoble antallet af kvindelige dj’s og inspirere den næste generation. Smirnoff har i Danmark allieret sig med dj’en Aviaja, der de næste par måneder skal oplære disse fire kvindelige djs, som skal ud og spille med Smirnoff, når de er klar. Mød de fire djs og deres mentor her.

AVIAJA
Aviaja, 27 år, fra Odense
Bosat i København på 10. år
Aviaja er dj og upcoming sangerinde, og med jobs på populære venues som Chateau Motel, KB18, Arch og Culture box har hun etableret sit navn på den danske klubscene. Ud over at spille en masse i Danmark, har hun touret Europa tynd og har blandt andet spillet til modeugerne i Paris.
DJOE
Emma Joe Schibbye, 25 år
Bosat i København
Emma færdiggjorde sidste år en BA i Design og Innovation på DTU. Hun har sideløbende arbejdet på søndagsklubben RubA’Dub, samt med bl.a. Distortion, DrozDailySteezin, Roskilde Festival og Bitchslap Magazine. Udover at være blevet en super groovy DJ, arbejder Emma med eventproduktion, -afvikling og artistcare.
KAMI BALACLAVA
Kamilla Louise Krohn, 27 år, fra Svendborg
Bosat i København på 10. år
Kamilla har en stærk og uafhængig personlighed og en fortid indenfor punk-miljøet. Tidligere spillede Kamilla bas, og hun kender alt og alle. Du har nok set hende inde i byen på Condesa eller på Chateau Motel, som hun styrer med hård hånd.
DJ CLORD VOLDELORT
Maji Claire, 25 år, fra Nørrebro
Maji er en af Danmarks mest talenfulde Voque- og Wacking-dansere. Hun er smuk og interessant fra inderst til yderst. Udover sin naturlige musikalitet er Maji politisk aktiv med fokus på racisme og feminisme.
PANTONE 419
Michala Højtved, 27 år, fra København
Michala er Head of Creative hos TradeCph og har arbejdet i de kreative miljøer i København gennem de seneste fem år. Med sin positive og smilende facon er hun øjeblikkeligt holdt af af alle, der møder hende.